Σελίδες

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Απεργία πείνας οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι



Σε απεργία πείνας προχωρούν από αύριο έως τη Μεγάλη Παρασκευή οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι διαμαρτυρόμενοι για την εξαίρεσή τους από τη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και τη μη καταβολή των δεδουλευμένων νυκτερινών και εξαιρέσιμων ωρών του 2012 αλλά και προηγούμενων ετών.
Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιήσει απεργία πείνας από αύριο έως τη Μεγάλη Παρασκευή έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δηλώνουν μάλιστα αποφασισμένοι να επανέλθουν από την Τρίτη 17 Απριλίου, εξετάζοντας άλλους τρόπους αγωνιστικών κινητοποιήσεων.
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι υποστηρίζουν επίσης πως η πολιτεία τους έχει εγκαταλείψει και σημειώνουν: «Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της εγκατάλειψης είναι το ήξεις αφίξεις σχετικά με το ωράριο εργασίας μας, η μη πληρωμή δεδουλευμένων νυκτερινών και εξαιρέσιμων ωρών του 2012 αλλά και προηγούμενων ετών.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Αυτοί από τα δικά τους δεν έκοψαν ούτε λεπτό... και τα παίρνουν και στην ώρα τους να μη πω και προκαταβολικά!!
Οι αλήτες να μη πληρώνουν ούτε τα νυχτέρια των ανθρώπων??!!!!!!!!
Τιμωρία θέλουν τα καθάρματα και κατάσχεση των περιουσιών τους!! να δεις πώς θα πληρωθούν όλοι που τους έβγαλαν στο σφυρί τις ζωές τους!!