Σελίδες

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΖΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥΦΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Ισχυρό σοκ σε 200.000 κατόχους ακινήτων που δεν πληρώνουν τις δόσεις των στεγαστικών δανείων αναμένεται να επιφέρει η απόφαση της τρόικας να επιταχύνει χρονικά τις διαδικασίες που σχετίζονται με τις κατασχέσεις των ακινήτων από τις τράπεζες, αλλά και ταυτόχρονα να ξεκινήσουν μαζικοί πλειστηριασμοί σπιτιών και καταστημάτων από το καλοκαίρι του 2012.
ΚΑΙ σχόλιο αναγνώστη που βρήκαμε στο πρέζα tv
Μη τσιμπάτε. Το άρθρο δεν έχει νόημα πολύ απλά γιατί αν διαβάσετε αυτή την παράγραφο που λέει ότι η τρόικα θέλει να υπάρξει με αυτό τον τρόπο μαζική προσφορά ακινήτων ώστε να πέσουν οι τιμές είναι κάτι που δεν συμφέρει τις τράπεζες



.Δηλαδή αν πέσουν οι τιμές και βγαίνουν τα σπίτια στο σφυρί οι τράπεζες δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ πίσω τα χρήματα που δάνεισαν.Αυτό που κάνουν είναι να σου δημιουργήσουν πανικό και να παρακαλάς την τράπεζα να μη σου πάρει το σπίτι και να σε πηγαίνει σε βάθος ετών για να κονομάει από τους τόκους
.Το ίδιο έγινε και στην Αμερική και όταν μαζεύτηκαν 50 ή 80 χιλιάδες δανειολήπτες και μαζικά πήγαν αυτοί στις τράπεζες και είπαν πάρτε το σπίτι πίσω και μη μας πρήζετε τα παπά..κια άλλο τότε αμέσως οι τράπεζες παρακαλώντας κρατούσαν τους πελάτες βάζοντας πολύ χαμηλά επιτόκια καιι βάθος χρόνου.
Μάγκες ζωή είναι να ζεις, να ερωτεύεσαι και να δημιουργείς.Δεν είναι να ζεις στο φόβο και στα χρέη.
Δείτε που μπορείτα να μείνετε ή ακόμα και αν έχετε συγγενείς κάντε την προς τα εκεί.
Δεν αξίζει για τα ντουβάρια κάποιος να βγάζει χτικιό ή ακόμα και να πεθαίνει
.Αυτοί ποντάρουν στο ταμπού της ελληνικής κοινωνίας και του Έλληνα που είναι δεμένος με το σπίτι του.
Καλή δύναμη σε όλους και ψηλά το κεφάλι.
Διώξτε από πάνω σας ότι είναι παιχνίδι του δικού τους συστήματος και σας βαραίνει αυτές τις ώρες ξεκινώντας από τα πολύ απλά π.χ κινητό και αυτοκίνητο και στη πορεία ότι άλλο δεν σας αφήνει να ΖΗΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Maria Nefeli D είπε...

Καλό μήνα Άλκη μου
Καλό μήνα σε όλους τους ενωμένους μπλοκερς... και ας ξεκίνησε άσχημα

Να προσέχεις εσένα ρε φιλαρακο. Σε παρακαλώ πολύ

Μαριάννα μου μην νομίζεις πως σε ξέχασα. Καλό μήνα και σε σένα!!

Με αγάπη

Μαράκι1985

marianaonice είπε...

Καλό μήνα Μαρία μου αγωνίστρια της ζωής!!
Καλό μήνα σε όλους!!
Και καλή μας δύναμη!
Ναι θα ζήσουμεεεεεε!!
Κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες και κόντρα στην επιθυμία όλων των αλητών να φωλιάσουν το φόβο μέσα μας και να μας πεθάνουν!!!