Σελίδες

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ BLOGS ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

Πού κάνουμε αίτηση εγγραφής; (γιατί πλάκα πλάκα, με τόσες περικοπές μια δεύτερη δουλειά θα είναι σε λίγο απαραίτητη
ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Αναμένεται και η επιστροφή Μαντέλη.
Ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση! Ο Βενιζέλος γνωρίζοντας διαχρονικά την κυβερνοστρατηγική του ΠΑΣΟΚ (ταΐστε τους), βάζει τον αξιότερο, τον θρυλικότερο βαλιτσοφόρο της νεότερης ιστορίας να “οργανώσει” το διαδίκτυο. Το έργο του βέβαια είναι τιτάνιο, αφού οι ελάχιστοι πράσινοι bloggers που δεν τα έπαιρναν (Κρόγιας) τους έχουν φτύσει, ενώ οι υπόλοιποι ακολουθούν τον πιστό δρόμο του εχσυγχρονισμού: “Τα άρπαξα και τώρα αράζω”.

Λογικό είνα λοιπόν ο Ευάγγελος Βενιζέλος πέραν του οργανωτικού, με σκοπό την ενεργοποίηση στελεχών της περιφέρειας, να επιφορτίζει τον Θόδωρο και με αυτό το καθήκον όπου η ορθή χρήση της βαλίτσας, κρίνεται απαραίτητη.
Ετοιμαστείτε να δείτε σε λίγον καιρό το διαδίκτυο, εκτός από επαγγελματίες “δεξιούς” υβριστές του Καραμανλή, να γεμίζει ξανά με το γνώριμο τιτίβισμα του γαϊδουροπασόκ που “έσωσε την Ελλάδα”!

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Περιφερειάρχης Αρναουτάκης ή Δήμαρχος Κουράκης???

Στα μισά της θητείας του ο Αρναουτάκης πενθεί και αποχαιρετά το Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ που τον φύτεψε και Περιφερεάρχη.
Την σκητάλη παίρνει ο Βενζελικός Κουράκης που ετοιμάζεται ως ο επόμενος Περιφερειάρχης. Η χαρά του αυτή δεν κρύβεται και το ομολογεί πια δημόσια στις συζητήσεις.
12 χρόνια στον Δήμο Ηρακλείου σε μια περίοδο με πολλά χρηματοδοτικά προγράμματα και αντίστοιχο φαγωπότι ήταν αρκετά.
Πρίν ξεσπάσουν τα μεγάλα σκάνδαλα στον Δήμο Ηρακλείου την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια.
Οι Δήμοι που είναι οι πιο διαπλεκόμενοι θεσμοί δεν έχουν πια ψωμί, η Περιφέρεια είναι τώρα το γεμάτο πιάτο.
Τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και οι σχεδιασμοί για τους βιομηχανικες ΑΠΕ - σκουπίδια - ανακυκλώσεις υλικών - χωματερές - εταιρείες δήθεν “λαικής βάσης” και όλα τα μεγάλα δημόσια έργα θα περνούν πια από τις Περιφέρειες και άνοιξαν την όρεξη του Κουράκη.
Όπως φαίνεται θα αρπάξει την μπουκιά από το στόμα του Αρναουτάκη που έτρεχε ως τώρα και θα μείνει με την γλώσσα έξω και τα σάλια να τρέχουν!!!
Ο Κουράκης δεν χάνει την ευκαιρία και ετοιμάζει ήδη την ομάδα των δημάρχων που θα τον στηρίξει.
Προτεραιότητά του είναι οι όμοροι Δήμοι Χερσονήσου, Μινώα Πεδιάδας, Μαλεβιζίου όπου προγραμματίζεται το μεγάλο φαγωπότι από τα μεγάλα έργα: εργοστάσιο για σκουπίδια στη Χερσόνησο, αεροδρόμιο στο Καστέλλι, αφαλάτωση του αλμυρού στο Γάζι.
Γι΄ αυτό έχει δέσει την πρώτη ομάδα με τους Δημάρχους Δοξαστάκη, Καλογεράκη και Μαμουλάκη.
Δηλαδή ήδη ελέγχει τα 2/3 του Νομού Ηρακλείου και όπως φαίνεται συστήνει ομάδες με δημάρχους και στην υπόλοιπη Κρήτη.
Όπως πάει το πράγμα ο Βενιζέλος θα αποστρατευτεί και αυτός θα μας μείνει περιφερειάρχης για να γεμίσει και την υπόλοιπη Κρήτη με Ανταταλακτήρια Χρυσού και Ενεχειροδανειστήρια που είναι τα πλυντήρια του μαύρου χρήματος.
Εάν τυχόν η Τρόικα διατάξει και το "Πόθεν Έσχες" και τις καταθέσεις στο εξωτερικό μάλλον θα αποστρατευτεί και αυτός μαζί με τον Βενιζέλο

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ