Σελίδες

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

'Ετρωγαν τα λεφτά του ΙΚΑ για πάρτη τους και ταλαιπωρούσαν φτωχούς γονείς που τα δικαιούνταν!! Διάβασε την παρακάτω περίπτωση!!

Pampers!!


Το μωρό μας γεννήθηκε,22 Νοεμβρίου του 2011.Από κακή συγκυρία νοσηλεύτηκε για 8 μέρες στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας ιδιωτικού μαιευτηρίου.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μία έξτρα δαπάνη εκ μέρους μας, 2900 ευρώ για την εντατική νοσηλεία του μωρού. Τα χρήματα αυτά τα πληρώσαμε στις 30 Νοεμβρίου του 2011 στο μαιευτήριο κι υποτίθεται ότι το ΙΚΑ θα μας έδινε τα 2400 από αυτά. Πράγματι στις 4 Ιανουαρίου καταθέσαμε στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας (κι από εκεί υπηρεσιακά στο ΙΚΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Η αργοπορία στην κατάθεση αφορούσε στο ότι χρειάστηκε 1 1/2 μήνας (!!!) για να έρθει ένα έγγραφο από το ΕΚΑΒ στη Μεσογείων στο σπίτι μας(εντός Αττικής).Μας είπαν λοιπόν ότι σε 1 1/2 μήνα θα πάρουμε τα λεφτά.Φυσικά ο 1 1/2 μήνας πέρασε πολύ γρήγορα αλλά χρήματα γιοκ.Η σύζυγος επισκέφτηκε λοιπόν το περίφημο πλέον ΙΚΑ Καλλιθέας (όπου ανήκουμε), για να ρωτήσει τι γίνεται με τα χρήματα.Εκεί την αντιμετώπισαν με αδιαφορία και απαξιωτικά και της είπαν : ''έχουν έρθει τα χαρτιά σας από την Αλεξάνδρας,αλλά επειδή έχουμε πολύ δουλειά (!!!),θέλουμε άλλους 2-3 μήνες (!!!!!) για να τα διεκπεραιώσουμε και να καταθέσουμε τα χρήματα στο λογαριασμό σας'', (σύνολο 5 μήνες και...).
Πληφορούμενος σήμερα το τι παιζόταν στο ΙΚΑ Καλλιθέας και το ποια ακριβώς ήταν η πολύ δουλειά που είχαν,στο τμήμα που απευθυνθήκαμε κι εμείς, όντας απελπισμένος κι αγανακτισμένος, απαιτώ από το διευθυντή του ΙΚΑ την άμεση διεκπεραίωση της υπόθεσής μας,γιατί αλλιώς θα γεμίσω ένα κουτί pampers με κουράδες του μπέμπη μου και θα του τα πάω προσωπικά για να τα φάει!!!
Επίσης στις αξιότιμες λησταρχίνες του ΙΚΑ και τους συζύγους τους, υπόσχομαι να τους πάω και σε αυτούς pampers με σκατουλάκια του μπέμπη στο πρώτο επισκεπτήριο που θα έχουν στις φυλακές, όπου ελπίζω να σαπίσουν!!!

Απελπισμένος γονιός.


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: