Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

ΛΑΪΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ προς την καθεστώσα πολιτικο-οικονομική Ολιγαρχία

 
 Από Ακτιβιστή

Με απόφαση της ανοιχτής συνέλευσής της 14/3 η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού αφού δηλώνει ΠΑΡΟΥΣΑ και απέναντι στο καθεστώς, που θέλοντας να επιδείξει "τσαμπουκά" προκαλεί τον Ελληνικό λαό με την ανακοίνωση ότι εκπρόσωποι της παράνομης κυβέρνησης θα παραστούν στις παρελάσεις, ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ-ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ και ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ για κοινή δράση με συγκεκριμένο περιεχόμενο που θα ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΟΘΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.*


ΛΑΪΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ
προς την καθεστώσα πολιτικο-οικονομική Ολιγαρχία

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ

Η 25η Μαρτίου, η πιο σημαδιακή ημέρα της σύγχρονης ιστορίας μας, είναι η πιο κατάλληλη για να επιδώσουμε, εμείς, ο (αιχμάλωτος στις επιλογές της νόθας ηγεσίας του) Ελληνικός Λαός, ένα ηχηρό τελεσίγραφό του στους δυνάστες του.

Προτείνεται στις αντικαθεστωτικές/αντιμνημονιακές Κινήσεις και Κινήματα όλης της χώρας, να οργανώσουμε (με ντουντούκες και πανό) το συντονισμό όλου του λαού που θα κατέβει στις παρελάσεις των πόλεων, ώστε, σ' όλη την Ελλάδα να ακουστεί με στεντόρεια φωνή  η απαίτησή του:

ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
#Σύνθημα με ιστορική φόρτιση (που ισχύει αναλλοίωτο και σήμερα)
 που κάνει συνειρμό με τη φωνή της Ελληνικής κοινωνίας που ακούστηκε στο Πολυτεχνείο ενάντια στη χούντα των συνταγματαρχών#


και

ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΟΥΝΤΑ – ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ
ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΟΝΟΙ,  Ή  ΣΑΣ ΚΟΒΕΤΑΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ
(που δείχνει, εμμέσως πλην σαφώς, σταράτα, λακωνικά και ξεκάθαρα,
πως τους βλέπουμε και τι τους περιμένει)
__________________

Ο συντονισμός σύσσωμης της  Ελληνικής κοινωνίας στην επίδοση της ίδιας βροντερής απαίτησης, ταυτόχρονα ανά το πανελλήνιο, την ίδια ιστορική μέρα και ώρα, γίνεται έτσι το τέλειο λαϊκό τελεσίγραφο προς στην καθεστώσα πολιτικο-οικονομική Ολιγαρχία που μας οδήγησε στην καταστροφή και συνεχίζει  το εγκληματικό της έργο, κόβοντας (με την τελευταία υπογραφή του “Μνημονίου-2) όλες τις γέφυρες απόδρασής μας από αυτή την αιχμαλωσία, για να εξασφαλίσει έτσι, τα συμφέροντα των δανειστών/πατρώνων της.

Το μεγαλύτερο χτύπημα  που μπορεί να δοθεί στην  επαίσχυντη Ολιγαρχία που μας κυβερνά, είναι η απόδειξη (μέσα από τον προτεινόμενο συντονισμό) ότι οι αντικαθεστωτικές δυνάμεις μπορούν να συντονιστούν.
Ας τους  το δώσουμε.

Σημ.: Το εγχείρημα δεν είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί και δεν απαιτεί τίποτε περισσότερο από τα συνηθισμένα (ντουντούκα και πανό) που κάνει η κάθε τοπική οργάνωση κάθε Κινήματος και Κίνησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Ότι λιγότερο ή περισσότερο γίνει, θα αποδυναμώσει την αποφασιστικότητα του περιεχομένου (άρα και της απήχησης) του τελεσίγραφου αυτού.

              Υ/Γ: Ότι καλύτερο σύνθημα βρεθεί, μπορεί να αντικαταστήσει τα προτεινόμενα.
                      Αρκεί να υιοθετηθεί από όλους.

·         Για τον καλύτερο συντονισμό, όποιες κινήσεις και κινήματα συμφωνούν με την πρόταση αυτή, ή έχουν να προτείνουν άλλα συνθήματα, επικοινωνούν στο anexartitiprotovoulia@gmail.com  μέχρι την 21η Μαρτίου.

·         Η κάθε επικοινωνία θα κοινοποιείται αμέσως σε όλους, ώστε να υπάρξει μία συνεχής “ανοιχτή γραμμή μεταξύ όλων των Κινημάτων”, ώστε το εγχείρημα να πετύχει όσο γίνεται μεγαλύτερη ολοκλήρωση.


*Το παραπάνω κείμενο - πρόταση στάλθηκε σε όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις αντιμνημονιακών συλλογικοτήτων έχει στη διάθεσή της η Πρωτοβουλία και φυσικά στα blogs, με την παράκληση για επικοινωνία και οργανωτικό συντονισμό. (anexartitiprotovoulia@gmail.com)


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: