Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

«Σκοτώστε τους ληστές που μπαίνουν στα σπίτια σας»!! Νέα κωλοτούμπα Καρατζαφέρη!


http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=6477

«Να τους βάλουμε σε στρατόπεδα και να δίνουμε ένα πιάτο φαγητό μόνο σε εκείνους που δουλεύουν για την Ελλάδα», πρότεινε -από το βήμα της Βουλής παρακαλώ- ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού και απέδωσε ευθύνες στον Αντώνη Σαμαρά για το άνοιγμα των συνόρων τη δεκαετία του ‘90.
Εξίσου επιθετική ήταν η άποψή του και για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας αφού πρότεινε να μπορούν οι ιδιοκτήτες «να χρησιμοποιούν πιστόλι όταν βρίσκουν τους ληστές μέσα στο σπίτι τους».
Το ΛΑΟΣ μεταμορφώνεται (και πάλι) και από μέχρι χθες κυβερνητικός εταίρος επιχειρεί τώρα να εκφράσει την ακροδεξιά;
Το ξέσπασμα του  Γιώργου Καρατζαφέρη στη Βουλή κατά των λαθρομεταναστών, αλλά και υπέρ της χρήσης όπλων ακόμη και από τους πολίτες, δεν είναι ούτε τυχαίο ούτε φυσικά αυθόρμητο.  
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ παίζει τα ρέστα του για να μπει στη Βουλή στις εκλογές   που έρχονται, επιχειρώντας να προσελκύσει το ακροατήριο της «Χρυσής Αυγής» , ενώ νιώθει να πιέζεται και από τον  Πάνο Καμμένο και  τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Στον Πάνο Καμμένο στρέφονται, μάλιστα, και ορισμένοι εκ των διαγραφέντων βουλευτών της ΝΔ. Η Έλενα Κουντουρά θα είναι μαζί του την Κυριακή στο Δίστομο στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, ενώ ανοιχτή γραμμή μαζί του φαίνεται να έχουν ο Κώστας Μαρκόπουλος, η Μαρία Κόλλια  και  ο Χρήστος Ζώης, ενώ ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μανώλης είναι ιδρυτικό στέλεχος.


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: