Σελίδες

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Το καθεστώς βραβεύει Βαρδινογιάννη και Κ.Αγγελόπουλο


Να γιατί έδωσαν λεφτά στα σώματα ασφαλείας! και εξαίρεσαν τους ένστολους από το ενιαίο μισθολόγιο.
Πρόκληση του συστήματος που αλληλοκαλύπτεται και ενισχύει τις δυνάμεις καταστολής για την προστασία του με δωρεές απο εταιρείες-σπόνσορες τη στιγμή που πεινάει ο κόσμος,αυτοκτονεί και πεθαίνουν άστεγοι.
Μία είδηση που τα καθεστωτικά μέσα πέρασαν στά ψιλά,αναδεικνύει το μέγεθος της διαπλοκής στην Ελλάδα.
. Θα πρέπει να έχουμε προσβληθεί ομαδικά απο απόλυτο μυθριδατισμό για να μην παρουσιάσουμε την προκλητική φιέστα της δοσιλογικής κυβέρνησης που διανοήθηκε όχι μόνο να δεχτεί εταιρείες -σπόνσορες για την αστυνομία και λοιπά σώματα ασφαλείας αλλά και να βραβεύσει δημόσια τους μεγαλοεπιχειρηματίες ιδιοκτήτες τους,μερικοί απο τους οποίους,οπως ο Β.Βαρδινογιάννης των διυλιστηρίων Μότοροιλ και ο Κωσταντίνος Αγγελόπουλος της Χαλυβουργικής έχουν επίσημα καταγγελθεί για σύσταση εγκληματικών καρτέλ στην Ελλάδα..
 Τώρα γίνεται και επίσημα φανερό,γιατί οι καταγγελίες αυτές είναι για χρόνια θαμένες στα συρτάρια των αρμόδιων κρατικών Αρχων!Τώρα επισημοποιείται γιατί οι κύριοι αυτοί συνεχίζουν για χρόνια τη ληστεία των πολιτών.Τώρα αποδεικνύεται ο ρόλος όλων των παπουτσήδων που πέρασαν απο τη διοίκηση της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες.



 Μεγαλοεπιχειρηματίες που χρηματοδοτούν επίσημα αυτούς απο τους οποίους θα έπρεπε να ελέγχονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις των εργοστασίων τους,πχ το Λιμενικό Σώμα, υπεύθυνο για τις ιδιωτικές λιμενικές εγκαταστάσεις της Χαλυβουργικής και της Μότορ οιλ και μάλιστα βραβέυονται γι αυτό απο τον αρμόδιο υπουργό αντί να τους απαγγελθεί κατηγορία για διαφθορά..
 Τραπεζίτες-και αυτοί επίσημα καταγγελμένοι για σύσταση ληστρικού καρτέλ-και φυσικά προστατευμένοι απο τις Αρχές,σπονσονάρουν πχ την Πυροσβεστική Υπηρεσία, υπεύθυνη να τους ελέγχει για την εγκατάσταση αποτελεσματικής πυρόσβεσης στα μαγαζιά τους σε όλη τη χώρα,λειτουργία με τόση σημασία μετά τα γεγονότα στη Μαρφίν πριν 2 χρόνια..
Δεν διώκονται για χρηματισμό δημόσιας υπηρεσίας,αλλά βραβεύονται με τον πλέον επίσημο τρόπο.. Όλοι δε μαζί τιμώνται απο τον υπουργό δημόσιας τάξης με το πλέον κυνικό τρόπο μπροστά στα μάτια των πολιτών αυτής της χώρας, διότι βοήθησαν στην ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής των Σωμάτων Ασφαλείας όπως λέχτηκε, μία πολύ ευαίσθητη λειτουργία της κοινωνίας που είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Ελληνικού κράτους στο οποίο συρρέουν δις ευρώ γι αυτόν τον σκοπό απο τη φορολόγηση των πολιτών και στην οποία σε κάθε σοβαρή χώρα δεν επιτρέπεται να αναμιγνύεται κανένας ιδιώτης για τους προφανείς και αυτονόητους λόγους.
 Η απίστευτη αυτή ομάδα συμπολιτών μας που διαχειρίζεται σαν το πραγματικό αφεντικό για δεκαετίες βασικούς τομείς της οικονομίας και της διοίκησης της χώρας,αντί να σκύψει προκειμένου να λυθούν τα πραγματικά προβλήματα που η ίδια δημιούργησε στον τόπο και που αφορούν την ανεργία,τη φτώχεια,τις αυτοκτονίες για χρέη,τα λουκέτα,τους άστεγους, τα νοσοκομεία με τις τραγικές πλέον ελλέίψεις, τα σχολεία που λειτουργούν χωρίς βιβλία και θέρμανση, γίνεται ξεδιάντροπος σπόνσορας ευαίσθητων υπηρεσιών για να εξασφαλίζει και διαιωνίζει την φυσική της προστασία, δίνοντας μάλιστα και κίνητρα κατά τον τρόπο αυτό στούς αρμόδιους για τη χρήση των δυνάμεων καταστολής υπέρ των δικών της συμφερόντων και σε βάρος του λαού με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο..
 Οι μύθοι ευτυχώς έχουν ήδη καταρρεύσει.

 http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: