Σελίδες

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

η Κίρκη...


Η προηγούμενη Κυριακή (12-2-12) ήταν η Κυριακή του Ασώτου.
Και το γεγονός ότι ο πολιτικός υπόκοσμος επέλεξε την ημέρα αυτή, προκειμένου να διαπράξει την πλέον βδελυρή προδοσία σε βάρος της πατρίδας δεν είναι καθόλου συμπτωματικό…
Ο άσωτος της ευαγγελικής παραβολής πούλησε το μεράδι του απ’ την πατρική περιουσία.

Οι ξεπουλημένοι απατεώνες της πολιτικής συμμορίας αποφάσισαν το ξεπούλημα της πατρίδας, προκειμένου να φάνε και να σπαταλήσουν τα αργύρια της προδοσίας αγκαλιά με τους συνεταίρους τους τοκογλύφους.

Ο άσωτος προκειμένου να κάμει τη μεγάλη ζωή με τους απατεώνες και άσωτους φίλους του, επέλεξε μια μακρινή χώρα: Μακριά απ’ τον πατέρα του, το Θεό και τον εαυτό του.
Κι έτσι, στην προσπάθειά του να απελευθερωθεί απ’ την πατρική κηδεμονία, υποδουλώθηκε στο όργιο της ασωτίας. Και κατάντησε στην πλέον εξευτελιστική και απελπιστική αλλοτρίωση.
Οι «δικοί μας» εφιάλτες έφυγαν μακριά απ’ την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας. Που θέλει στο επίκεντρό του το Θεό και τον άνθρωπο. Που ο λαός υπηρετεί-κατά το μάλλον ή ήττον- με σεβασμό και αγάπη. Και πήγαν και σταβλίστηκαν στα καταγώγια της απανθρωπιάς και της αδιαντροπιάς. Έχοντας επίκεντρό τους το σατανά, το μαμωνά και το έγκλημα.
Ο άσωτος, όταν έφτασε στο ναδίρ του κατρακυλίσματός του, στο βάραθρο της ασωτίας, έγινε χοιροβοσκός.



Η Κίρκη της Ευρώπης Μέρκελ και η λοιπή ληστοσυμμορία έχουν βαφτίσει τους λαούς της Νότιας Ευρώπης «γουρούνια». Όταν πολύ πιο ακάθαρτοι ακόμη κι από τα γουρούνια στην πραγματικότητα είναι-και με αστρονομική μάλιστα διαφορά-οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι και οι σιωνιστές τοκογλύφοι. Οι ενορχηστρωτές της εναντίον μας καταδρομής:
Οι φονιάδες και δολοφόνοι των λαών. Που αλλεπάλληλες φορές αιματοκύλησα ν και συνεχίζουν να αιματοκυλούν την ανθρωπότητα. Και θέλουν να επιβάλουν στους λαούς της Ευρώπης καθεστώς γουρουνοκρατίας. Επιλέγοντας, μεταξύ αυτών, που αποδέχτηκαν τη γουρουνοποίησή τους, τους άσωτους χοιροβοσκούς τους.
Πράγμα, που ισχύει, στην περίπτωση της Ελλάδας, αυτή τη στιγμή, με τον αλητήριο πολιτικό υπόκοσμο, που υπερψήφισε την κατοχική δανειακή σύμβαση.
Πέραν του οποίου υπάρχει και μια μειοψηφία πολιτών, η οποία, όπως φαίνεται έχει κάμει κυρίαρχη ιδεολογία της την προδοσία και το ξεπούλημα της πατρίδας.
Όπως επίσης και κάποιοι, δυστυχώς ένστολοι, όπως οι αστυνομικοί.
Οι οποίοι διατείνονται ότι διαχωρίζουν την ευθύνη τους απ’ την πολιτική τους ηγεσία. Και οι οποίοι, εντούτοις, για μια ακόμη, πολλοστή φορά, έπραξαν και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο, χωρίς ντροπή και συνείδηση, το, κακώς εννοούμενο, «καθήκον» τους, σε βάρος των αδελφών τους, που αγωνίζονται για το δίκιο τους. Και, μάλιστα, σε συνεργασία, όπως ειπώθηκε, με το κακοποιό παρακράτος.
Για να αποδείξουν, έτσι, ότι είναι προστάτες, όχι του πολίτη, αλλά του καθενός πολιτικού αλήτη. Και να δικαιώσουν, και πάλι, δυστυχώς, στην περίπτωση αυτή, εκείνους, που συχνά τους χαρακτηρίζουν «γουρούνια»…
Απέναντι όμως σ’ αυτή τη συντριπτική μειοψηφία, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν αποδέχονται τη γουρουνοποίησή τους. Και αντιστέκονται και θ’ αντισταθούν, μέχρις εσχάτων, με όλους τους δυνατούς τρόπους.
Ο άσωτος της παραβολής συνήλθε, επιτέλους , απ’ την αλλοτρίωσή του και επέστρεψε στην πατρική στέγη. Για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του «ιματισμένος και σωφρονών».

Σε αντίθεση με τους άσωτους του πολιτικού υπόκοσμου. Οι οποίοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν στους εαυτούς τους τη δυνατότητα να ξεπουλάνε εσαεί την πατρίδα και να εισπράττουν τα αργύρια της προδοσίας απ’ τ’ αφεντικά της τοκογλυφίας.

Και δεν πρέπει να μας παραπλανά η, δήθεν, μεταμέλεια κάποιων, οι οποίοι, αφού έστρωσαν με χαλιά και ροδοπέταλα το δρόμο της προδοσίας, κάνουν, αλλάζοντας ρότα, τζάμπα επίδειξη αξιοπρέπειας.
Προκειμένου να σταματήσουν το ξέφρενο κατρακύλισμά τους στη συνείδηση του λαού και τις δημοσκοπήσεις. Και να συνεχίσουν έτσι και μετεκλογικώς τον ολέθριο για την πατρίδα και το λαό της προδοτικό τους ρόλο.
Όπως όμως αυτοί είναι ανυποχώρητοι στο προδοτικό τους έργο, το ίδιο κι εμείς ας είμαστε ανυποχώρητοι στην αντίστασή μας για τη σωτηρία της πατρίδας. Σύμφωνα με όσα προστάζει και το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος.
Που σημαίνει ν’ αγωνιστούμε, με όλα τα μέσα να παραμείνουμε άνθρωποι. Όπως μας έπλασε ο Θεός. Και να μην επιτρέψουμε σ’ αυτούς να μας μεταβάλουν, με τις απάνθρωπές τους μεθοδεύσεις, σε γουρούνια.
Όπως ονειρεύεται η Κίρκη Μέρκελ, με το αμερικανοσιωνιστικό παρασκήνιο και το βρώμικο χοιροστάσιο του ντόπιου πολιτικού υπόκοσμου.


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: