Σελίδες

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

H ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ MEDIA - ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ - ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!

Νέα επίθεση Ψυχάρη σε Παπανδρέου

Από τη μια ο Ψυχάρης ζητάει δάνειο από την Εθνική Τράπεζα για τον ΔΟΛ...
Από την άλλη η Εθνική Τράπεζα παίρνει τηλέφωνο τον Γιώργο Παπανδρέου για να τον ρωτήσει εάν θα πρέπει να εγκριθεί το δάνειο!!!
Πιο πριν ο Παπανδρέου είχε ζητήσει από τον Ψυχάρη να τον στηρίξουν πολιτικά μέσα απο τον ΔΟΛ και το Mega.
Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε,  ο Γιωργάκης τα ξέρασε όλα, επιβεβαιώνοντας τις διαπλεκόμενες σχέσεις Media, κυβέρνησης και τραπεζών...
Και φυσικά αντι να παρέμβει ανεξάρτητη (;) εισαγγελική αρχή...το θέμα συνεχίζει να παίρνει διαστάσεις, με το ξεκατίνιασμα να βαράει κόκκινο και εμείς να μένουμε μαλάκες από τα όσα αποκαλύπτουν μονοι τους ΓΑΠ και Ψυχάρης!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.
KATΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Με άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής» ο Σταύρος Ψυχάρης κάνει αναφορά στην συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του εκδότη Γιώργου Μπόμπολα στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου.

«Για όλα φταίει το Mega Channel! Μεγαλύτερος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας αντί να εξυμνεί τον μεγάλο ηγέτη ασκεί αντιπολίτευση και τον ενοχλεί αφόρητα. Οι εφημερίδες δεν τον απασχολούν, πιστεύει ότι η πολιτική μάχη γίνεται στις μικρές οθόνες» επισημαίνει ότι έλεγε τότε ο πρώην πρωθυπουργός στην συνάντηση.
«Τί έλεγε, ας το αποκαλύψει ο ίδιος αν θέλει. Ο κ. Γ. Μπόμπολας του απαντούσε με λογικά επιχειρήματα. Εκτιμώντας το άσκοπο του διαλόγου, απέφυγα το ομιλείν  αρκούμενος εις το ακούειν» αναφέρει ο κ. Ψυχάρης.
«Ο κ. Παπανδρέου μας ρώτησε αν υπάρχουν συγκεκριμένα αιτήματα ημών των εκδοτών (και καναλαρχών, κατά τη συνήθη υποτιμητική έκφραση των κυβερνώντων). Εκεί έγινε η έκρηξη: Κύριε Πρόεδρε, πάλι τα ίδια; Έχομε ενημερώσει στην Ένωση Ιδιοκτητών όλους του ως τώρα αρμόδιους υπουργούς σας, συμπεριλαμβανομένου και του παρόντος. Έτσι δεν είναι, κύριε Μόσιαλε; Κύριε Πρόεδρε, δεν έχομε αιτήματα παρά μόνον ορισμένες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες για να εισπράξουν μερικές μικρές εφημερίδες χρήματα που τους οφείλουν διάφοροι Οργανισμοί» προσθέτει ότι ελέχθη μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΔΟΛ.

 
http://prezatv.blogspot.com/
 
http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η παρουσία της κρατικής ασφάλειας και της ΕΥΠ ήταν προφανέστατα μαζική, γεγονός το οποίο φάνηκε όταν οι διαδηλωτές περικυκλώθηκαν απο μεγάλο αριθμό προσώπων με πολιτικά,τα οποία σε συνεργασία με ένστολους αστυνομικούς οδήγησαν βίαια 6 άτομα σε αυτοκίνητα με συμβατικούς αριθμούς και περιπολικό προκειμένου να τα οδηγήσουν στην ασφάλεια.

Μεταξύ των συλληφθέντων και δυο γυναίκες εκ των οποίων η μία διακομίστηκε επειγόντως στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, λόγω καρδιακού επεισοδίου το οποίο ήταν αποτέλεσμα του στρές εξ αιτίας της σύλληψης, όπου και νοσηλεύεται.