Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Λ. Κατσέλη: «Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ»


πρώτα είχε ψηφίσει κάθε νόμο που έφερνε ο Παπανδρέου στην βουλή που αφορούσε μειώσεις και φόρους. Αυτή που διέγραψε ο Παπανδρέου λογω της καταψήφισης του νομοσχεδίου και την επόμενη εβδομάδα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση(που υπερψήφισε αυτο το νομοσχέδιο)!!!! Μετά ξαναεπεστρεψε στο Πασοκ γιατί έδωσε ψηφο εμπιστοσύνης, δηλαδή ξαναγύρισε στην κυβέρνηση θα εφάρμοζε ενα νομοσχέδιο που η ιδια καταψήφισε.
αυτή λοιπόν δήλωσε
δεν είμαστε υπερήφανοι στην ψυχούλα μας για το συνολικό έργο της κυβέρνησης» και πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε κοινή αφήγηση» για όσα έγιναν την προηγούμενη διετία.
Ανέφερε επίσης, μεταξύ άλλων, ότι δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί κόψαμε μισθούς και συντάξεις, αυξήσαμε την ανεργία, γιατί δεν λογοδοτούν οι τράπεζες, τι έκαναν με τα 55 δισ. των εγγυήσεων και τι κάνουν με τη ρευστότητα.
Δεν μπορούμε, είπε, να απαντήσουμε αν οι θυσίες θα πιάσουν τόπο, γιατί φοβόμαστε ότι μπορεί να αποδειχτούμε αναξιόπιστοι.Σχετικά με το νέο κυβερνητικό σχήμα είπε ότι στο ΠΑΣΟΚ «δεν είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Δεξιά και αναβαθμίσαμε τον κ. Καρατζαφέρη», ενώ πρόσθεσε ότι ορισμένα στελέχη του Κινήματος κάνουν περισσότερο νεοφιλελεύθερες προτάσεις και από εκείνες της ΝΔ.
Με όλα αυτά, πρόσθεσε, ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ. Επισήμανε ότι υπουργοί εμφανίζονται σήμερα σαν να μην ήξεραν για το μνημόνιο, δεν το ήθελαν ή ότι ήταν απόντες και λίγοι από αυτούς συγκρούστηκαν με συμφέροντα. Και παράλληλα ρίχνουν όλες τις ευθύνες στους «κηπουρούς», λες και οι άλλοι που κυβέρνησαν 40 σχεδόν χρόνια δεν είχαν καμία ευθύνη.
Τόνισε επίσης ότι δεν μπήκαν κόκκινες γραμμές στις συζητήσεις με την τρόικα και όσοι το έκαναν λοιδορήθηκαν από τα ΜΜΕ και βρέθηκαν εκτός κυβέρνησης. Συμπλήρωσε ότι δεν γίνεται να αξιολογείται το κυβερνητικό έργο από τα ΜΜΕ.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

akrat είπε...

ξέρει από ΔΝΤ αυτή και ο σύζηγος...