Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

"Θα εξαφανιστεί η Βουλή αν μιλήσω"


Ε μίλα και συ..Μη μας κρατάς σε αγωνία...
 Ελα Βενιζέλο!.......χτύπα μια.....τροποποιησούλα εκεί, για να την βγάλη καθαρή το παλικάρι...είναι κρίμα...
 ΠΕΣ ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ... ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΕ 'ΦΑΝΕ'
Πολιτικές διασυνδέσεις, συναντήσεις με δικαστές αλλά και αξιωματούχους της ΕΛΑΣ, όλα καταγραμμένα σε βίντεο, αφήνει να εννοηθεί πως έχει στην κατοχή του ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη, Μ. Καραμπέρης.
 Αφήνει επίσης να εννοηθεί πως είχε και οικονομικές συναλλαγές μαζί τους, όπως και με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλους κρατικούς παράγοντες.
. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Βήμα της Κυριακής, το βίντεο αυτό προσδίδει νέα διάσταση στη δράση της "μαφίας της Θεσσαλονίκης" καθώς αποκαλύπτει αυτές τις εντυπωσιακές πολιτικές διασυνδέσεις του 58χρονου επιχειρηματία και των μελών του κυκλώματος της τοκογλυφίας.
"Αν βγάλω αυτά τα βίντεο, θα εξαφανιστεί η Βουλή",
φέρεται να εκμυστηρεύθηκε ο ίδιος ο Καραμπέρης σε στενό συνεργάτη του.
 Σύμφωνα μάλιστα με την πηγή που αποκάλυψε την εν λόγω στιχομυθία, ο φερόμενος ως "αρχιτοκογλύφος" της Θεσσαλονίκης διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία τόσο για χρηματισμό πολιτικών προσώπων από τη Βόρεια Ελλάδα όσο και για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

humanity είπε...

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 300.ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ;...

marianaonice είπε...

Σιχασιάααα και αηδία απέραντηηη!!
Η αλητεία τους είναι πλέον γνωστή η επιβεβαίωση της απλώς από το ίδιο το συνάφι τους φέρνει μεγαλύτερη οργή και απέχθεια για τους αλήτες που μας "κυβερνάνε"!