Σελίδες

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Κινδυνολογία Λοβέρδου.



«Οποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου θα μετατρέψει την χώρα σε μια χώρα όπου υπάρχει μακελειό. Οποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία ... σας το δηλώνω κατηγορηματικά, θα γίνει μακελειό»,
Ευθέως απειλεί με μακελειό υπουργός τής κυβέρνησης αρχηγό και βουλευτές που του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης ,καί συνεχίζουν να εμπιστεύονται άν δεν απαλλάξουν όποιον λέγεται Παπανδρέου ότι και άν έκανε ,και ας λείπουν 26 δις € από το Τ.Τ. και ας αυτοκτονούν πατεράδες λόγω χρεών.

Διατηρείτε τήν ψήφο εμπιστοσύνης στον Παπακωνσταντίνου ενώ τόν καταγγέλλετε ορθά για μαγείρεμα τών στατιστικών στοιχείων καί στήσιμο τής χώρας στό εκτελεστικό απόσπασμα τής τρόικας .Δηλώνετε δημόσια αλλά δέν τόν ξηλώνετε απο υπουργό.


Θα καθαρίσει ο υβριστής της οικογένειας του Κώστα Καραμανλή που χαίρει καί αυτός της εμπιστοσύνης σας καί ας έπιασαν τόν καμματάρχη του με 40 εκατομύρια στη Θεσσαλονίκη.

Σας χαλάω τήν καλή ατμόσφαιρα σήμερα που μιλάει ο Χατζηδάκης με τήν Διαμαντοπούλου στήν Παλιά Βουλή ετοιμάζοντας τήν επάνοδο του Γιάννου Παπαντωνίου ,στίς 2 Φεβρουαρίου που προλογίζει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΉΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΉΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΏΝ ΤΟΚΟΓΛΎΦΩΝ.!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: