Σελίδες

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Μας κήρυξαν τον πόλεμο, μας εκτελούν εν ψυχρώ κι εμείς… σωπαίνουμε;

Aς μιλήσουμε επιτέλους...



Έχουμε πόλεμο με την κυβέρνηση. Σαν πολίτες έχουμε στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, η οποία έχει αναλάβει ένα μοναδικό έργο. Την πώληση των πάντων, την πλήρη αποδυνάμωση και την πλήρη απώλεια αυτοσυντήρησης της πατρίδας μας. Το ξεπούλημα και οι υποθήκες, αυτό ακριβώς σημαίνουν. Η εργολαβία του Λουκά Παπαδήμου, ενός ανθρώπου του τραπεζικού συστήματος, που έχει μηδενικές αναστολές για τα αποτελέσματα των συμφωνιών που ανέλαβε να υλοποιήσει.

Έχουμε πόλεμο με την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, η οποία συνεχίζει να εκβιάζει ασύστολα τους Έλληνες πολίτες, προκειμένου να μειώσει ή και να εξαφανίσει τις αντιδράσεις εκείνες που θα καταστρέψουν τους σχεδιασμούς των οικονομικών τρομοκρατών μας. Δυστυχώς, η μέριμνα του παρόντος πολιτικού συστήματος, είναι προσανατολισμένη στην διάσωση των πρωταγωνιστών της παράδοσης της χώρας στην εξαθλίωση και στην μετατροπή της πατρίδας μας σε ένα τεράστιο χώρο καταναγκαστικών έργων.



Έχουμε πόλεμο με την κυβέρνηση και τα υποστηρίγματά της, τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς, αλλά και τους μηχανισμούς καταστολής με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο. Τραγικά ανθρωπάρια των ΜΜΕ έχουν συνταχθεί στον πόλεμο που έχουν ανοίξει κατά της ίδιας της χώρας οι πολιτικές και οικονομικές ελίτ, οι οποίες στηρίζονται από τον ακατάλληλο πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος έχει συνταχθεί με τις δυνάμεις κατοχής και παραινεί για την γρήγορη ολοκλήρωση του συμβολαίου καταστροφής, αλλά δεν διστάζει να συμβάλει στον αγώνα της κυβερνοτρομοκρατίας που έχει υλοποιείται στον μέγιστο βαθμό μέσω αυθαίρετων και αστήρικτων δηλώσεων από ανθρώπους των οποίων η ανεπάρκεια, η ιδιοτέλεια, η ματαιοδοξία ή και ο δοσιλογισμός, έχουν κατορθώσει να ανοίξουν την κερκόπορτα για την κατοχή της Ελλάδας.

Στεκόμαστε με προσοχή και καταγράφουμε τις πράξεις ενός εκάστου από αυτούς και τους προειδοποιούμε πως όταν η Δημοκρατία επιστρέψει στην χώρα που γεννήθηκε, θα αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τα αποτελέσματα του καταστροφικού του έργου, θα νιώσουν οι ίδιοι την επιβολή του νόμου που καταχράστηκαν, ποδοπάτησαν ή βίασαν κατ’ εξακολούθηση προς ικανοποίηση και τέρψη των εντολέων τους.

Έχουμε πόλεμο με αυτούς που τόλμησαν να μας τον κηρύξουν. Και σε αυτόν τον πόλεμο δεν θα μείνουμε απαθείς. Σε αυτήν την φρικώδη επίθεση θα απαντήσουμε, σύσσωμοι όλοι οι Έλληνες, και θα στείλουμε εκεί που τους πρέπει όλους εκείνους που ξεδιάντροπα κατέστρεψαν και πούλησαν μία χώρα, την πατρίδα μας.

Έχουμε πόλεμο με αυτούς που τους εμπιστευθήκαμε την τύχη και το αύριο της χώρας και αυτοί με την σειρά τους μας παρέδωσαν βορά στις διαθέσεις αδίστακτων κερδοσκόπων οικονομικών εκτελεστών…

Έχουμε πόλεμο…!
Σηκωθείτε και πάψτε να είστε ραγιάδες.
Σηκωθείτε και δείξτε στους πληρωμένους εκτελεστές μας πως αφού έζησαν το δικό τους όνειρο, ήρθε η ώρα να ζήσουν και τον δικό μας εφιάλτη.
Σηκωθείτε αδέλφια, γιατί αυτοί μας έχουν σκάψει τον λάκκο, μας έχουν ρίξει μέσα και ετοιμάζονται να μας σκεπάσουν...



http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

Μαρία Χατζηφώτη είπε...

Η άποψη μου είναι να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της κρίσης στην ΕΕ και γενικότερα, σε σχέση με την τραγική ελληνική κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα... Οποίος δεν μπορει να αντιληφθεί και να παραδεχτεί τα λάθη γενικότερα, πως θα τα συγκεντρώσει, ώστε να τα αναλύσει βρίσκοντας τρόπο και διεξόδους διόρθωσης και επίλυσης τους... Το να κλαίμε, ρίχνοντας τις ευθύνες σε όποιον είναι υπεύθυνος, δεν μας απαλλάσει απο το πρόβλημα,μα ούτε και από το μερίδιο ευθύνης που βαραίνει όλους μας... Γι'αυτό είναι καιρός να σκεφτούμε πως θα βαδίζουμε απο σήμερα και πέρα, μαζεύοντας τα κομμάτια μας και αλλάζοντας το όλο σύστημα που οδήγησε την Ελλάδα σε αυτά τα χάλια...τα ίδια τα γεγονότα θα ξεμπροστιάσουν και θα τιμωρήσουν τους υπεύθυνους... Όσο για την ΕΕ προχωράει οργανώνοντας τις υπόλοιπες χώρες, δεν μπορούν να περιμένουν εμάς να ξεχωρίσουμε τα λάθη και τις ευθύνες γενικότερα, είτε τα δικά μας είτε της Ευρώπης,είτε τα κοινωνικοϊστορικά λάθη παγκοσμίως...σημασία έχει να προχωράμε συνειδητοποιώντας την πραγματικότητα των γεγονότων, ώστε να τα επιλύουμε συλλογικά και ομαδικά τα κοινά ανθρώπινα παγκόσμια προβλήματα...ότι κρυφό,πονηριά γεννάει και ο νοών νοήτω... Δεν μετράει ποιος ανακάλυψε το τηλέφωνο, σημασία έχει να επικοινωνούμε ουσιαστικά μεταξύ μας...δεν έχει σημασία ποιος ανακάλυψε το φάρμακο, σημασία έχει να γιατρεύονται όλοι όταν υποφέρουν...πρέπει να ηρεμήσουμε...να μην πέρνουμε μόνο,να δίνουμε ότι μπορούμε ο καθένας...ώστε να συνειδητοποιήσουμε όλοι οι άνθρωποι, τις ουσιαστικές ανθρώπινες ανάγκες μας...μόνο τότε θα αποκτήσει νόημα η ύπαρξη μας...

Μαρία Χατζηφώτη είπε...

Ωραία η σελίδα σου,πλούσια και οργανωμένη...μα νοιώθω μια ψυχρή μη συνειδητοποιημένη κριτική,χωρίς λογική και συναίσθημα... Αγαπάς άραγε την χώρα σου; Σκέφθηκες τι μπορείς να προσφέρεις; ή μόνο απαιτείς σε ένα πεπαλαιομένο σύστημα; Περίμενα περισσότερα σχόλεια και συμμετοχή των συμπολιτών σου,σε μια σελίδα όπως αυτή...τι μπορεί να φταίει άραγε; Ίσως περισσότερη ειλικρίνεια, εμπειρία και μνήμη... Συγνώμη για την κριτική,απλώς εξέφρασα αυτό που αισθάνθηκα,ειλικρινά...

marianaonice είπε...

@Maria Hagifoti
Καλώς ήλθες στη @γειτονιά μας.
Σ' ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σου και την καλόπιστη κριτική σου. Μας αρέσει για να βελτιωνόμαστε.
Η σελίδα μας αυτή είναι γενικού περιεχομένου και ανεβάζει άλλοτε ποστάκια δικά μας (εννοώ ότι συντάσσονται από εμάς) και άλλοτε κάνει αναδημοσιεύσεις σημαντικών κατά την κρίση μας αναρτήσεων άλλων ιστοσελίδων για να κυκλοφορούν οι ιδέες και οι υγιείς σκέψεις όσο το δυνατόν περισσότερο και να μπολιάζουν τους ανθρώπους με συνείδηση και αλήθειες.
Συμφωνώ ότι όλοι πρέπει να αναλογιστούμε τι έφταιξε και φτάσαμε εδώ και να αρχίσουμε τις αλλαγές και την επανόρθωση από τον ίδιο μας τον εαυτό, έτσι ώστε να ξαναβρούμε την ουσία μας ως άνθρωποι.
Βέβαια προέχει η εύρεση των κυρίως υπεύθυνων και η τιμωρία τους πράγμα που δεν ξέρω αν περνάει και κατά πόσο από το χέρι μας...
Νάσαι καλά
Καλή χρονιά!

Υ.Γ. Σχόλια πολλά εδώ δεν αναγράφονται γιατί η σελίδα δεν είναι ακριβώς ένα προσωπικό ημερολόγιο με ανταλλαγές σχολιασμών αλλά περισσότερο σελίδα αναδημοσίευσης ειδήσεων και κριτικής αυτών.

Aνεμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΑΡΙΑ
Η σελίδα είναι απο το 2007 και έχει
3,439 αναρτήσεις
το συγνώμη δεν ταιριάζει εδώ, όλοι κάνουν διάλογο και αντίλογο
έχεις δίκιο ότι τελευταία είναι χωρίς πολλά σχόλια
όσο για το συναίσθημα έχω κατηγορηθεί πολλάκις για υπερβολικό ζήλο..
έγινα bloger με την ιστορία της Αμαλίας Καλυβινου που ίσως γνωρίζουν πολλοί
Η Αμαλία άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή 25 Μαϊου 2007. Ήταν μόλις 30 ετών.
Πριν φύγει, πρόλαβε να καταγράψει την εμπειρία της και να τη μοιραστεί μαζί μας μέσα από το διαδικτυακό της ημερολόγιο. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://fakellaki.blogspot.com/, η νεαρή φιλόλογος κατήγγειλε επώνυμα τους γιατρούς που αναγκάστηκε να δωροδοκήσει, επαινώντας παράλληλα εκείνους που επέλεξαν να τιμήσουν τον Ορκο του Ιπποκράτη.
http://giatinamalia-blog.blogspot.com/
επειδή όντως είναι πολλές οι αναρτήσεις,και δεν μπορείς να τις δεις όλες, έχουμε αναρτήσεις για τα παιδιά εως εγκλήματα κατά ζώων
μερικές είναι αναδημοσιεύσεις
δεν είμαστε site απαντάμε και συζητάμε, όσο μας επιτρέπει ο χρόνος μας
και μια αυτοκριτική
όντως τελευταία πολλοί ξεχάσαμε το συναίσθημα όπως ξεκινήσαμε,και πάμε να μοιάσουμε στα απρόσωπα δημοσιογραφικά sites
όσο για αυτό που ανέφερες συμφωνώ
η επανασταση ειναι μια εσωτερικη διαδικασία που πρώτα ξεκινά από μέσα μας και μετά επεκτείνεται προς τα έξω
όλοι βάζουμε ένα λιθαράκι
καλή λευτεριά