Σελίδες

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

προς κύριο Παπουλια ΤA ΒΙΝΤΕΟ


Ανεχτήκατε
με πρόσχημα την προσβολή..του θεσμού του προέδρου της δημοκρατίας,να συλληφθούν Έλληνες πολίτες , γιατί διαμαρτυρήθηκαν για την εξαθλίωση ,που και εσείς με τις υπογραφές σας συμβάλλατε
δεν είστε εκλεγμένος από τον λαό, αλλά έχετε ταχθεί ανοικτά υπέρ του μνημονίου και της ΕΟΚ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ  με δεκάδες μπράβους και αστυνομικούς γιατί;
ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΜΠΡΑΒΟΣ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΤΥΠΑΕΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

επειδή χτύπησες τον παππού εδώ η φάτσα σου ΜΟΥΣΑΤΕ Ευπιτη μπράβε ασφαλίτη του Παπουλια


τους θεσμούς εσείς τους κάνατε κουρελόχαρτο και τώρα τους υπερασπίζεστε, μόνο όταν προσβάλουν την αισθητική σας,και όχι τον ελληνικό λαό ,που εξαθλιώσατε, ενώ οι θεσμοί λένε να τον υπερασπιζόσασταν, συνένοχος στην κυβέρνηση δολοφόνων
γιατί κύριε εντολοδόχε του μνημονίου, σκιάχτρο και ανδρείκελο των προσταγών των διεθνών τοκογλύφων;
θαυμάστε στο βίντεο 2 κύριε Παπούλια στο 5 λεπτό ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, συλλαμβάνουν μια αγωνίστρια,που μου θυμίζει την ηρωίδα Συγχωρεμένη .. την μάννα μου
η αγανάκτηση είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της
η δημοκρατίας σας και ο θεσμός σας
εθίχθει,
 διότι τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για την εξαθλίωση στην οποία υποβάλλατε και εσείς τον ελληνικό λαό
τώρα μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχος, αφού η ιστορία θα σας γράψει και εσάς με μελανά γράμματα
ΥΓ
ο εθνικός ύμνος που κάθεστε προσοχή, λέει..
Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη
Των Ελλήνων τα ιερά,
Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

δείτε καρε καρε την ανάλυση των βίντεο που έκανε ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΣ
http://enomenoiblogers.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η παρουσία της κρατικής ασφάλειας και της ΕΥΠ ήταν προφανέστατα μαζική, γεγονός το οποίο φάνηκε όταν οι διαδηλωτές περικυκλώθηκαν απο μεγάλο αριθμό προσώπων με πολιτικά,τα οποία σε συνεργασία με ένστολους αστυνομικούς οδήγησαν βίαια 6 άτομα σε αυτοκίνητα με συμβατικούς αριθμούς και περιπολικό προκειμένου να τα οδηγήσουν στην ασφάλεια.

Μεταξύ των συλληφθέντων και δυο γυναίκες εκ των οποίων η μία διακομίστηκε επειγόντως στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, λόγω καρδιακού επεισοδίου το οποίο ήταν αποτέλεσμα του στρές εξ αιτίας της σύλληψης, όπου και νοσηλεύεται.

marianaonice είπε...

Μη ρωτάς τον άνθρωπο αυτό Άλκη.
Δεν θα πάρεις απαντήσεις.
Αν είχε ίχνος ντροπής και κατανόησης του λαού που τον πληρώνει για να διασφαλίζει τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος και όχι των διορισμένων φασιστών της τρόϊκας, δεν θα τολμούσε τουλάχιστον να εμφανίζεται δημόσια και να προκαλεί το λαϊκό περί δικαίου αίσθημα ούτε θα δεχόταν να εισπράττει τις παχυλές και προκλητικά υπέρτερες ακόμη και του Ομπάμα, αποδοχές του!!
Τουλάχιστον θα παραδειγματιζόταν έστω και από τον όμοιό του στα φρονήματα, Νεοταξίτη Μόντι της Ιταλίας που κρατά έστω τα προσχήματα, παραιτηθείς από το μισθό του.

Aνεμος είπε...

Τουλάχιστον θα παραδειγματιζόταν έστω και από τον όμοιό του στα φρονήματα, Νεοταξίτη Μόντι της Ιταλίας που κρατά έστω τα προσχήματα, παραιτηθείς από το μισθό του.