Σελίδες

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ιδιώτες φοροεισπράκτορες στις υπηρεσίες κατοχικής κυβέρνησης – δανειστών

Ιδιώτες φοροεισπράκτορες στις υπηρεσίες κατοχικής κυβέρνησης – δανειστών

 Από ΤΣΑΝΤΙΡΙ

Η ξεφτίλα του σάπιου παλαιοκομματισμού και η κατρακύλα του δεν έχουν όριο. Μιλώντας σήμερα στη Βουλή και αναφερόμενος στην πολιτική του υπουργείου Οικονομικών για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο, ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ανέφερε ότι το υπουργείο οργανώνει τη συνεργασία του με τις μεγάλες εισπρακτικές εταιρείες οι οποίες εξειδικεύονται στην είσπραξη ιδιωτικών χρεών και τραπεζικών χρεών.
Επίσης είπε ότι ολοκληρώνεται η διαδικασία επιλογής νομικών και λογιστικών συμβούλων για να διαχειριστούν τα ληξιπρόθεσμα.
Δηλαδή, οι ίδιες εταιρείες που εκβιάζουν τους πολίτες για να πληρώσουν τις τράπεζες θα αναλάβουν και τις εισπράξεις ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο. Δηλαδή, ποιο Δημόσιο; Θα μαζεύουν τα λεφτά του ελληνικού λαού για να τα στέλνουν στους ξένους τοκογλύφους και στις «προστάτιδες» δυνάμεις…



Σαν δεν ντρέπεστε! Που να τη βρείτε δηλαδή τη ντροπή; Γιατί είδαμε τι κάνετε με τους μεγαλοοφειλέτες! Τους πιάνετε, τους διαπομπεύετε για μερικές ώρες και μετά τους αφήνετε να επιστρέψουν στα σπιτάκια τους.
Ξέρετε ποιοι σας χρωστάνε! Τα πάντα ξέρετε… Αλλά επειδή δεν μπορείτε να τα πάρετε από εκεί που πρέπει, προσλαμβάνετε ιδιώτες για να κυνηγάνε το λαό!
Αυτή είναι η αλήθεια…

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: