Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ


από ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΤΡΙΝΟ, ΑΝΕΡΓΟ, ΦΤΩΧΟ , ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ, ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ , ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ , ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ...
ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ...
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ? ΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ?
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΛΑΟΥ …
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ?ΕΚΔΙΚΆΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/12/2011 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΙΠΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ» ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ.
Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΑΡΠΑΖΕ ΤΟ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΔΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΙΠΙΛΗ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΠΙΑ ΜΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ...
(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ :http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=21/07/2009&id=65532
ΚΙ ΕΔΩ: http://fpipili.blogspot.com/2008/05/blog-post_21.html
ΕΙΧΕ ΑΘΩΩΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
 http://mnodaros.blogspot.com/2011/01/ionion-fm-kai-to-blog.html
ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ ΚΙ ΕΤΣΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ !
ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΘΩΩΣΕΩΝ ΜΑΣΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΦΕΣΕΙΣ ?
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ , ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ! ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ…
ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΙΠΙΛΗ ΟΤΙ Ο …ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !
ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ Η ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ 13ΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ BLOG ... ( ΑΝΕΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ…)
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: