Σελίδες

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ Ο ΘΕΜΟΣ ? ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Γιατί κύριοι του Πρώτου Θέματος πρέπει, σώνει και καλά, οι "κουκουλοφόροι" να προκαλέσουν επεισόδια; Μήπως γιατί θα διαδηλώσουν στους δρόμους μερικές δεκάδες χιλιάδες λαού, επειδή δεν "ψηφίζουν" το κόμμα της Νέας ΚαρατζαφεροΠασοκοΔημοκρατίας; Μήπως έτσι γίνεται προσπάθεια να προετοιμαστεί το κατάλληλο κλίμα κι από μεταβατική η κυβέρνηση τούτη να γίνει μόνιμη;
η κυβέρνηση δεν έχει να φοβάται από τους κουκουλοφόρους αλλά από τον λαό. Και αυτόν πάει να ελέγξει και να φοβίσει. Για να του περιορίσει την οργή μέχρι να ολοκληρώσει το δέσιμο και το ξεπούλημα.
ΠΡΟΣ αρθρογράφους k. Δημήτρης Πώποτα - Άρια Καλύβα: θα έπρεπε να ήσασταν στον εισαγγελέα για να καταγγείλετε τα όσα βαρύγδουπα αναφέρετε στο άρθρο σας για σχέδιο κουκουλοφόρων ή για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Εμπρός λοιπόν ξεβρακώστε τους αν γνωρίζετε κάτι η ξεβρακωθείτε τελικά αν τα γράφετε εκτελώντας εντολές
Άρχισε ήδη το κλίμα τρομοκράτησης από τα ΜΜΕ και την κυβέρνηση κολοτούμπας για να μην κατέβει ο κόσμος στην συγκέντρωση. Τον κόσμο τρέμουν και όχι τους κουκουλοφόρους οι οποίοι είναι υποκινούμενοι από την εκάστοτε κυβέρνηση για την τρομοκράτηση του απλού κόσμου που θέλει απλά να διαδηλώσει για την ανίερη επίθεση που δέχεται από το σύστημα το οποίο ξαναμοιράζει την πίτα. Στην πίτα αυτή πλέον θα έχουν θέση μόνο οι πολύ πλούσιοι και οι πολύ φτωχοί.
 ΞΥΠΝΗΣΤΕ και μην μασάτε από τέτοιου είδους άρθρα τα οποία είναι στημένα για να φοβίσουν τον κόσμο για να μην αντιδράσει όπως και στην 28η Οκτώ όπου οι μη κουκουλοφόροι τους πήραν με τα αβγά.
AΠΟ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΜΟ

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: