Σελίδες

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Χαράτσι Βενιζέλου

Ευάγγελος Βενιζέλος χαράτσι ΔΕΗ τέλος


Ο Ε. Βενιζέλος λοιπόν, είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ανάλγητος εισπράκτορας της κατοχικής τρόικας – φέρει τυπικά τον τίτλο του «Υπουργού Οικονομικών». Οι φορολογικές «ευρεσιτεχνίες» τού Παπακωνσταντίνου ωχριούν μπροστά στου Βενιζέλου. Το τραγικό εφεύρημά του: το χαράτσι ηλεκτροδότησης ή ΧΑΡΑΤΣΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, αποτελεί παγκόσμια πατέντα, που δεν σκέφτηκαν να εφαρμόσουν ούτε οι πιο στυγνοί δικτάτορες στους λαούς τους.
Κι όμως στη «δημοκρατική» Ελλάδα του 2011, ένας «συνταγματολόγος», που οι παπαγάλοι των ΜΜΕ έχουν χαρακτηρίσει ως «διαπρεπή», σκέφτηκε και εφάρμοσε ένα τόσο αντικοινωνικό και απάνθρωπο και αντισυνταγματικό* μέτρο. Που παραβιάζει επίσης και το ενωσιακό δίκαιο. Εκτός αν ο «κ.» Βενιζέλος αγνοεί τα κεφάλαια του Συντάγματος που προστατεύουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος του πολιτικού ατοπήματος του ανδρός θα εξηγήσουμε παρακάτω τι είναι το ηλεκτρικό ρεύμα για τον πολιτισμό μας. Δηλαδή θα περιγράψουμε τα αυτονόητα, γιατί δυστυχώς σε αυτή τη χώρα φαίνεται να περισσεύει η ανοησία σε ορισμένους καρα-κομματισμένους «συμπολίτες» μας οι οποίοι δείχνουν κατανόηση σε όλους τους κυβερνητικούς εξωφρενισμούς.
Το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι απλώς ένα κοινωνικό αγαθό, είναι το «ΟΞΥΓΟΝΟ» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ. Είναι το τεχνολογικό επίτευγμα πάνω στο οποίο βασίστηκε η Ψηφιακή Επανάσταση που οδήγησε στην Εποχή της Πληροφορίας. Είναι σύμβολο και μέσο της κοινωνικής και τεχνολογικής προόδου της σύγχρονης κοινωνίας. Η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος αποστερεί τον πολίτη από τη δυνατότητα: της σωστής σίτισης, της συντήρησης των τροφίμων του, της θέρμανσης, της υγιεινής του, του φωτισμού, της τηλεπικοινωνίας, της πληροφόρησης, της ψυχαγωγίας, της μάθησης, της συναλλαγής του με την ηλεκτρονική διάσταση του κράτους (e-government), γενικά την αίσθηση της ελευθερίας. Επίσης, αποστερεί το σύγχρονο άνθρωπο από το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας.


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: