Σελίδες

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Γυναίκες σε ομηρία


Μερικούς μήνες πριν ο διευθυντής της Εξωσωματικής Μονάδας και πανεπιστημιακος γιατρός του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Αντώνης Μακρυγιαννάκης απομακρύνθηκε από τα καθήκοντα του με μια έκθεση καταπέλτη του ΣΔΟΕ που αναφέρει μετά των άλλων , «τυχόν τέλεση του εγκλήματος της παθητικής δωροδοκίας, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αναφορικά με παράνομα κτηθέντα χρήματα και επομένως της διερεύνησης του "πόθεν έσχες" του εν λόγω πανεπιστημιακού .

Πιο απλά σύμφωνα με τους ελέγχους του ΣΔΟΕ, ο μαιευτήρας γυναικολόγος συνεργαζόταν παράνομα με ιδιωτική κλινική του Ηρακλείου και εκατοντάδες ασθενείς κατέθεσαν μεγάλα χρηματικά ποσά στον προσωπικό λογαριασμό του.
«Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που μπορούμε να σας γνωστοποιήσουμε προκύπτει ότι ο ανωτέρω ελεγχόμενος για το χρονικό διαστημα από 02-08-2002 μέχρι και το 2008, παρείχε συνεχώς τις ιατρικές του υπηρεσίες σε ασθενείς εκτός του ΠΑΓΝΗ ήτοι στο ιδιωτικό μαιευτήριο Μητέρα και στο Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του ανωτέρω μαιευτηρίου εισπράττοντας ανάλογες αμοιβές.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σε πλέον των εννιακοσίων (900) περιπτώσεων έχουν ταυτοποιηθεί τα ονόματα καταθετών στον προσωπικό λογαριασμό του ελεγχόμενου με ασθενείς όπως αναγράφονται στα βιβλία χειρουργείου ή κίνησης του Μαιευτηρίου Μητέρα και του Κέντρου Γονιμότητας σε αντίστοιχες ημερομηνίες. Από τις αμοιβές που εισέπραττε απέκτησε μεγάλη ακίνητη περιουσία εντός της πόλεως του Ηρακλείου.
Με το πέρας του ελέγχου θα κοινοποιήσουμε την έκθεση μας.
Ο Προϊστάμενος
Π.Δ. ΣΔΟΕ Κρήτης
Λατζουράκης Στυλιανός» -Εφημερίδα Πατρίς



http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: