Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Δημοψήφισμα, το τελευταίο κόλπο του αριβίστα

δημοψήφισμα Γιώργος Παπανδρέου ΓΑΠ
http://massmedia-gr.blogspot.com/
Ο Γ. Παπανδρέου, με το Δημοψήφισμα που προτείνει δεν επιδιώκει απλώς να παραμείνει στην εξουσία, θέλει να παγιδεύσει την κοινωνία. Θέλει να φορτώσει όλη την ευθύνη της αναπόφευκτης πτώχευσης στους Έλληνες πολίτες. Το δημοψήφισμα είναι το μεγάλο κόλπο για να νομιμοποιήσει τα παράνομα μνημόνια και να γλυτώσει τη λογοδοσία για τις αποτυχίες του. Για να αποποιηθεί την προδοσία της χώρας.
Ό,τι και αν απαντήσει ο ελληνικός λαός στο υποτιθέμενο δημοψήφισμα θα καταλογιστεί εναντίον του: Αν οι πολίτες ψηφίσουν «ΟΧΙ», η πτώχευση θα χρεωθεί αμέσως σε αυτούς και όχι στον πραγματικό υπαίτιο. Αν οι πολίτες ψηφίσουν «ΝΑΙ», θα πρέπει να αποδεχτούν χωρίς αντιρρήσεις τη συνταγή της καταστροφής που απαιτούν οι τροϊκανοί, να ζήσουν ως δούλοι για αρκετές δεκαετίες. Σε αυτή την περίπτωση, όταν επέλθει -μοιραία- η πτώχευση, κανείς από όσους έλαβαν μέρος στο δημοψήφισμα δεν θα μπορεί να απαιτήσει την παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο των πολιτικών υπευθύνων, γιατί θα έχει ψηφίσει υπέρ των παράνομων συμβάσεών τους…
Πλέον, οποιοδήποτε ερώτημα και αν τεθεί σε δημοψήφισμα, ουσιαστικά θα θέτει το ψευτοδίλημμα της επιλογής μεταξύ της «Σκύλλας» ή της «Χάρυβδης». Και εντωμεταξύ οι «εφιάλτες» θα «νίπτουν τας χείρας» των, απαλλαγμένοι από κάθε κατηγορία.
Η αντιπολίτευση να αναλογιστεί τις ευθύνες της απέναντι στην ελληνική Κοινωνία και την Ιστορία. Να σταματήσει επιτέλους τη σιωπηρή συναίνεση. Να πάψει να σέρνεται πίσω από τις ακατανόητες «πρωτοβουλίες» και τους ωμούς εκβιασμούς ενός ανερμάτιστου και πολύ επικίνδυνου ανθρώπου. Ο οποίος αποδεδειγμένα έχει χάσει το λαϊκό έρεισμα.
Όποιος εγκρίνει τώρα δημοψήφισμα θα είναι υπόλογος των εξελίξεων.
Για το καλό της Ελλάδας πρέπει να υπάρξει το συντομότερο μια άλλη λυτρωτική κυβέρνηση (μέσα από κανονικές εκλογές), που θα έχει σημαία της την απελευθέρωση της χώρας: δηλ. την ακύρωση των αποτυχημένων και αντισυνταγματικών Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων. Επίσης την παραπομπή σε δίκη όλων όσων συνέβαλαν στην οικονομική υποδούλωση της χώρας, διακυβεύοντας το μέλλον της. Αυτό απαιτεί σήμερα η ελληνική κοινωνία, τέρμα στην ατιμωρησία των πολιτικών. Τίποτα λιγότερο!

http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Είναι για μένα το πιθανότερο σενάριο αυτό χωρίς να αποκλείω ότι παράλληλα υπάρχουν και σκοτεινές παράπλευρες ωφέλειες των προδοτών από αυτές τους τις κινήσεις.

NewNeuromancer είπε...

προς Marianaonice

Παίζεται ένα πολύ κακό θέατρο μεταξύ των «εταίρων» και των ελληνώνυμων της κατοχικής κυβέρνησης. Καθώς δεν μπορούν να μας βγάλουν από το ευρώ, χωρίς αυτή τους η κίνηση να συντελέσει στην καταβαράθρωση του νομίσματος, θέλουν ένα ισχυρό άλλοθι: Την υποτιθέμενη οικιοθελή αποχώρηση της Ελλάδας, που θα αποφασιστεί με το δημοψήφισμα αν επικρατήσει το «ΟΧΙ».

Στην περίπτωση του «ΝΑΙ», μας δένουν για δεκαετίες με τα μνημόνιά τους και ξεζουμίζουν την Ελλάδα μέχρι… ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ… Δεν βλέπω πάτο στο βαρέλι…

Ο ΓΑΠ υπακούει σε αυτόν τον σχεδιασμό και κάνει τα πάντα για να διευκολύνει τους εχθροπαθείς «εταίρους». Εργάζεται για τα δικά τους συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα της χώρας. Αλωνίζει στης Ελλάδας το αλώνι για να παραδώσει τη σοδιά στους ξένους. Και δεν τον σταματάει κάνεις…

Οι υπόλοιποι Έλληνες πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Έχει καταστρωθεί ένα σατανικό σχέδιο (σημ.: δεν υπερβάλω) εναντίον της χώρας μας. Για έναν και μόνο λόγο, γιατί εδώ ελέγχουν όλο το πολιτικό σύστημα ξένες δυνάμεις. Αυτό είναι περισσότερο από φανερό σήμερα. Δυστυχώς!