Σελίδες

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΥΔΟΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ¨¨¨


Καταγγελίες της Γενικής Γραμματέως του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα περί αστυνομικών που ντύθηκαν κουκουλοφόροι κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της Πέμπτης
Η κ. Παπαρήγα κατήγγειλε ακόμη ότι το βράδυ της ίδιας μέρας, που σημειώθηκαν άγριες συμπλοκές κουκουλοφόρων και μελών του ΠΑΜΕ, «έξω από τη ΓΑΔΑ υπήρχε ομάδα αστυνομικών και κουκουλοφόροι» οι οποίοι, όπως ανέφερε, «πανηγύριζαν κι έλεγαν "τους φάγαμε"».
(Ωστόσο σε επόμενο άρθρο θα πούμε και για εσάς κυρία ΠΑΠΑΡΗΓΑ γιατί τα ξέρατε και τα λέτε μόνο τώρα που είστε σε πίεση)
ΑΝΑΥΔΟΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
τόνισε πως «η Ελληνική Αστυνομία είναι αυστηρά προσηλωμένη στην τήρηση του Συντάγματος και των νόμων του Κράτους»
Εάν ισχύουν, πρόκειται για προσπάθεια υπονόμευσης της δημοκρατικής ομαλότητας.
ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΩ..
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



Η δράση του παρακράτους με αποδείξεις!
Προσέξτε το νεαρό με το μπλε κασκέτο και το μπλε μπουφάν. Κρατάει ένα κοντάρι στα χέρια του και είναι μαζί με τους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» οι οποίοι πετούν πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται επί της οδού Σουρή.
Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, μόλις περνάει μία γυναίκα μπροστά από τον «κουκουλοφόρο», αυτός κάθεται στο κράσπεδο της λεωφόρου Αμαλίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται και κάνει νόημα στη διμοιρία των ΜΑΤ να υποχωρήσει κάτι που γίνεται άμεσα πράξη.



Προχωράει προς το μέρος τους κάνοντας νόημα στους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» να σταματήσουν να πετούν πέτρες ενώ παράλληλα ζητά από τους άνδρες των ΜΑΤ να υποχωρήσουν και να κατευθυνθούν προς την οδό Φιλελλήνων. Προφανώς οι κ.κ. Χρήστος Παπουτσής, Μανόλης Όθωνας και Λευτέρης Οικονόμου (υπουργός, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και νέος Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και τ. αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.) αλλά και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. υπό το νέο αρχηγό της Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο είναι έκθετοι για μιαν ακόμη φορά. Η δράση του παρακράτους με αποδείξεις!
Λεπτομέρεια: Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, προσέξτε το λευκό καλώδιο της ενδοσυνεννόησης στο πρόσωπο του «κουκουλοφόρου».
ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ



KENTRI

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Κατάντησαν γελοίοι και βαρετοί πια με την τόση υποκρισία και αναισθησία τους...