Σελίδες

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Σας έχουμε εξοφλήσει κύριοι με το παραπάνω για το ότι κάποτε ...πολεμήσατε για την Ελλάδα




Zoύμε κοσμοϊστορικές στιγμές νομίζω...
Δεν έχει ξαναγίνει φαντάζομαι να λάβει χώρα παρέλαση χωρίς επισήμους...
Δεν έχει ξαναγίνει πολιτικοί να μην τολμούν να βγουν στον κόσμο και να δέχονται φτύσιμο, βρίσιμο και αυγά και ντομάτες ιπτάμενες!
Και το χειρότερο δεν έχει ξαναγίνει να γίνονται πολιτικοί άνδρες σκουπίδια και ρόμπες ξεκούμπωτες και να επιμένουν να παριστάνουν τους υπουργούς και τους προέδρους!
Μα τόσο τυφλωμένοι είναι; ή μάλλον όχι δεν είναι τύφλωση. Είναι το έσχατο σημείο της αναξιοπρέπειας και της διαφθοράς της ανθρώπινης φύσης, στο οποίο οδηγήθηκαν όλοι αυτοί που έκαναν στόχο τους να αναγάγουν σε αξία την αρπαχτή και την κλεψιά πάσης φύσεως και να εκθρέψουν με περισσή φροντίδα κάθε μικρό ή μεγάλο απατεωνίσκο και κλέφτη!
Και πάντα με την αγαστή συνεργασία της συνυπαίτιας τρίτης εξουσίας τους, της Δικαιοσύνης.
Γιατί δυστυχώς αποδεικνύεται ότι μόνο "στο Βερολίνο υπάρχουν δικαστές", που τόλμησαν σήμερα να ακυρώσουν τις χθεσινές ενέργειες της Μέρκελ!!
Ενώ στην Αθήνα οι δικαστές μας, αντί να ελέγχουν τις άλλες δύο εξουσίες και να διασφαλίζουν την αληθινή δημοκρατία, απεργούν σαν τους τελευταίους δημόσιους υπαλληλίσκους που "μυξοκλαίνε για τις μισθολογικές τους περικοπές" και αγωνίζονται για την εξαίρεσή τους από τα απάνθρωπα μέτρα που οι άλλες δύο εξουσίες πήραν για το λαό...

Είναι όλοι τους γελοίοι όσο δεν φανταζόμασταν! Δείτε τους γδυτούς να παριστάνουν τους ντυμένους!


Διαβάστε περισσότερα στους Ενωμένους Μπλόγκερ»


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: