Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

Ξήλωσαν» τους διοικητές της ομάδας ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ


ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;
ΠΟΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
αλλά για  τον «εσωτερικό» πόλεμο μεταξύ ανώτατων αξιωματικών εν όψει τακτικών κρίσεων και πιθανής ή όχι αλλαγής στην κεφαλή της ΕΛ.ΑΣ τον προσεχή Νοέμβριο, όπου λήγει η θητεία του Λευτέρη Οικονόμου
βέβαια εκαναν και την γκάφα,να μην ξυλοκοπήσουν μονο άοπλους πολίτες αυτή την φορά, αλλα
φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων,απο όλο τον κόσμο


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ newsbomb
Με εντολή του αρχηγού της αστυνομίας Λευτέρη Οικονόμου, «αποκεφαλίστηκε» ο μέχρι πρότινος διοικητής των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ ταξίαρχος Γιώργος Σταύρακας και στην θέση του, τοποθετείται ο ταξίαρχος Ευάγγελος Βενέτης, ο οποίος ήταν διοικητής στην αστυνομική διεύθυνση Αρκαδίας και παλιά είχε υπηρετήσει στην άμεση δράση.Ο Γιώργος Σταύρακας παροπλίζεται αφού μετατίθεται στην αστυνομική ακαδημία ως βοηθός διευθυντή, ενώ "ξηλώνεται" και ο διοικητής των ΜΑΤ Στέφανος Κοζυράκης, ο οποίος πηγαίνει στην διεύθυνση χειρισμού κρίσεων του αρχηγείου και την θέση του παίρνει ο αστυνομικός διευθυντής Θεόδωρος Κούτσιαρης.
Οι έκτακτες απομακρύνσεις των δύο διοικητών, σε μάχιμες υπηρεσίες όπως ΜΑΤ, ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, έχουν να κάνουν με την αλλαγή επιχειρησιακού σχεδιασμού, την δυσαρέσκεια της ηγεσίας μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα και τον ξυλοδαρμό των φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων, αλλά και τον «εσωτερικό» πόλεμο μεταξύ ανώτατων αξιωματικών εν όψει τακτικών κρίσεων και πιθανής ή όχι αλλαγής στην κεφαλή της ΕΛ.ΑΣ τον προσεχή Νοέμβριο, όπου λήγει η θητεία του Λευτέρη Οικονόμου.

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Ακριβώς!
Τακτική αποπροσανατολισμού και παραπλάνησης... δήθεν δεν φταίει η κυβέρνηση και ο υπουργός της αλλά οι διορισμένοι από αυτούς διοικητές των σωμάτων αυτών...
Μα σε ποιούς τα πουλάνε αυτά?
Το ξέρουμε το κόλπο! Καίμε κάποιους από το σινάφι μας για να μη καούμε όλοι μας...
Το κακό μ' αυτούς είναι όχι ότι δέρνουν πολίτες τα σώματα που διοικούν αλλά ότι έδειραν δημοσιογράφους που τους ξεφώνησαν!!
:))