Σελίδες

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Εκδήλωση στο ΔΣΑ, της Ενωσης Ελλήνων Νομικών για την "Ανωνυμία στο διαδίκτυο" .


Στις 2 Νοεμβρίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00΄ η Ένωση Ελλήνων Νομικών  σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε δημόσια εκδήλωση - συζήτηση στην αίθουσα διαλέξεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60) με θέμα "Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ".
Η σχετική πρόσκληση είναι εδώ:
http://www.dsa.gr/word_docs/ethemis-prosklisi.pdf
Η  εκδήλωση προγραμματίστηκε ενόψει της επιτροπής που συστάθηκε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης για τη διεύρυνση των αδικημάτων για τα οποία θα επιτρέπεται η άρση του απορρήτου στο διαδίκτυο, πράγμα που ευθέως καταδικάστηκε από την πλειοψηφία της μπλογκόσφαιρας, αφού αυτό θα επιφέρει περιορισμό στην ελευθερία της έκφρασης που είναι η πρώτιστη αρχή του διαδικτύου.
Νομίζω ότι το θέμα αφορά όλους τους μπλόγκερ ανώνυμους και επώνυμους και θα πρέπει να το παρακολουθήσουμε και αν είναι δυνατόν κάποιοι από εμάς να παρασταθούμε και να εκφράσουμε τη δική μας άποψη.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Oι καραγκιόζηδες πέφτουν τι νομοσχέδιο να ψηφίσουν τώρα;

και ο Παπαϊωάννου αποδείχθηκε τελικά μεγαλύτερος καραγκιόζης απ' όλους.
Οι συμμορίες σε πλήρη διάταξη καταγγέλλει ο βουλευτής Παρασύρης.
Κατέστρεψαν την Ελλάδα τα καθάρματα και το αρχικάθαρμα ο Μπεγλίτης έσπευσε να αποκεφαλίσει τις ηγεσίες του στρατεύματος ποιός ξέρει για ποιο λόγο... μάλλον για να προλάβει εξελίξεις που μπορεί και να του έκοβαν το κεφάλι.