Σελίδες

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ηθικό και νόμιμο! Η σύζυγος του Δρούτσα "έφαγε" τον ανταποκριτή του ΑΠΕ και μετακομίζει στο Βερολίνο!


Από Sibilla-σίβυλλα... 

Η Φαίη Καραβίτη σύζυγος του πρώην ΥΠΕΞ, και νυν ευρωβουλευτή Δημήτρη Δρούτσα, θα πάρει τη θέση του ανταποκριτή του ΑΠΕ στο Βερολίνο, Γιώργου Παππά, η συνεργασία του οποίου δεν ανανεώθηκε.
Με τον τρόπο αυτό, η Φαίη Καραβίτη, θα μπορεί να βρίσκεται πιο κοντά στον σύζυγό της που πλέον εργάζεται στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο και σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24.gr εσχάτως μετακόμισε στο Βερολίνο!
Πρόκειται εμφανώς για μια απίστευτη ιστορία νεποτισμού: ένας ικανός δημοσιογράφος χάνει τη θέση του, προκειμένου να βολευτεί- στην κυριολεξία, η σύζυγος ενός ευρωβουλευτή και φυσικά και ο ίδιος. Φαντάζομαι ουδείς αμφιβάλλει ότι...

 τον καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της κας Καραβίτη, έπαιξε η συγγενική της σχέση με τον πρώην ΥΠΕΞ.
Ακόμα και αν ο Γιώργος Παππάς κρίθηκε ως ανεπαρκής- που δεν είναι, η επιλογή της συζύγου του ευρωβουλευτή για τη θέση του ανταποκριτή, δεν αφήνει περιθώρια για το τι παίχτηκε.
Οι πληροφορίες που έφεραν τη Φαίη Καραβίτη να αντικαθιστά τον Γιώργο Παππά και ως ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, δεν επαληθεύονται. Ο Παππάς έχει σύμβαση αορίστου χρόνου στην ΕΡΤ, ανώτερο στέλεχος της οποίας δήλωσε στο Newpost.gr ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αντικατάστασής του.
Θυμίζουμε ότι ο Γ. Παππάς είναι ο δημοσιογράφος που εξασφάλισε για την ΕΡΤ την αποκλειστική συνέντευξη της Μέρκελ είδαμε να προβάλλεται πρώτα από το Mega.
Το μόνο που μένει για να δέσει το... παστοκύδωνο είναι να «αντιληφθεί» και η Ημερησία ότι χρειάζεται ανταποκριτή στην Γερμανία, ώστε η κα Καραβίτη να μην χάσει καμιά δουλειά μετακομίζοντας...
"newpost"

ΣΧΟΛΙΟ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΙΛΑΕΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΝ!! ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ!!

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια στους έντιμους !!! πολιτικούς και δημοκράτες για την ενέργειά τους αυτή.