Σελίδες

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ο Καστανίδης ρίχνει μπουνιές στα ΜΑΤ



Όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν αντιπολίτευση και ακόμα υποκρινόταν το σοσιαλιστικό πατριωτικό κόμμα, ο Χάρης Καστανίδης πρωτοστατούσε στις λαϊκές κινητοποιήσεις και έπαιζε ως βουλευτής ξύλο με τα ΜΑΤ -όπως θα δείτε και στο βίντεο.
ΖΗΤΑΓΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΓΙΑ  ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ....
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΣΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΟΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.. ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ...ΚΥΛΟΤΑ
ΕΝΩ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ!
Λίγο καιρό μετά το ΠΑΣΟΚ έγινε κυβέρνηση και πρόδωσε την πατρίδα, το λαό, τη δημοκρατική παράταξη, τις αρχές και αξίες της 3ης Σεπτέμβρη και όλοι του οι υπουργοί από σοσιαλιστές έγιναν δωσίλογοι και εχθροί του λαού.
Βάζουμε το βίντεο για δύο λόγους:
α) Για να θυμηθείτε πώς εξαπάτησαν το λαό, παριστάνοντας τους αγωνιστές.
β) Για να κάνετε σύγκριση με το σήμερα, που ο κύριος Καστανίδης απειλεί να στείλει τα ίδια ΜΑΤ εναντίον όχι μόνο των απεργών αλλά και πολλών πρώην συντρόφων του που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις!
Να σημειώσουμε ότι ο υπουργός έπαιζε τότε ξύλο για να μην ιδιωτικοποιηθεί το λιμάνι Θεσσαλονίκης! Ο ίδιος άνθρωπος τώρα συμμετέχει στην κυβέρνηση που ξεπουλά την Ελλάδα και υποδουλώνει τους Έλληνες.


http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

Κωνσταντίνα Μπρώνη είπε...

Κι οι παλιότεροι θυμόμαστε ότι ο Καστανίδης στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ ήταν ο αντιρρησίας, κόκκινο πανί όπως και ο Χαραλαμπίδης και άλλοι...
Πώς αλλάζουν οι καιροί.... ή επί το σωστότερον πώς τους αλλάζουν οι καιροί και οι καρέκλες...

marianaonice είπε...

Σήμερα απλά μας αποδεικνύουν ότι όσα έκαναν τότε τα έκαναν μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό και άγρα ψήφων για να βολέψουν τα ...τομάρια τους! Κι αυτό είναι το θλιβερότερο όλων... για όσους τους πίστεψαν!
Οι καιροί δεν αλλάζουν, ούτε οι άνθρωποι... απλά κρύβονται οι λύκοι και φοράν προβιά προβάτου μέχρι να μας ξεγελάσουν και να αρπάξουν την εμπιστοσύνη μας!
ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ!ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ.
Αυτοί απλά ήταν τομάρια και καιροσκόποι που υποκρινόμενοι τους ιδεολόγους αγωνιστές, εκμεταλλεύτηκαν τις συγκυρίες για να βολέψουν τους εαυτούς τους.
Με άλλα λόγια "Τα στερνά τιμούν τα πρώτα"!

marianaonice είπε...

Πραγματικά πολύ αληθινό!

Aνεμος είπε...

η γενια του Πολυτεχνειου με την σταση της καταστρεψε τη χωρα, σ΄αυτό όμως που δεν εχω καταληξει ακομη, είναι αν η γενια του Πολυτεχνειου είναι ηλιθια ή δολια;