Σελίδες

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΤΟΝ ..."ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ"... ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ...


«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης στον υπουργό Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, κατά την είσοδό του στα γραφεία της διοίκησης.
Οι συγκεντρωμένοι υπάλληλοι χειροκρότησαν τον υπουργό, ευχαριστώντας τον έτσι για τη διάσωση της χώρας, μέσω της θετικής του ψήφου το βράδυ της Πέμπτης στην ονομαστική ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου που αφορά στην εργασιακή εφεδρεία, τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, αλλά και στο «πάγωμα» των κλαδικών συμβάσεων.
«Μας εξαντλήσατε, μας εξοντώσατε, μας διαλύσατε» είπε χαρακτηριστικά εργαζόμενος από τους συγκεντρωμένους. «Εσείς θα μας ταΐζετε τα παιδιά μας;» φώναξε άλλη εργαζόμενη.
ΖΟΥΓΚΛΑ
http://enomenoiblogers.blogspot.com

8 σχόλια:

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ είπε...

'Εχει το θράσος να λέει ότι σώζει τη χώρα ο καρεκλοκένταυρος!
Τι άλλο θ' ακούσουμε ακόμη?
Αφού σώζουνε τις τσέπες τους και τα δισέγγονά τους θα φύγουν αφήνοντας πίσω τους στάχτες και αποκαϊδια...
:(

marianaonice είπε...

Ειλικρινά σκέφτομαι τώρα πώς θα κάνει τον Υπουργό εκεί μέσα μετά από αυτό; ΠΏς θα μπορεί να μιλάει πια στους υπαλλήλους του και να τους δίνει υπηρεσιακές εντολές;
Προσωπικά δεν θα μπορούσα να σταθώ πια εκεί μέσα από τη ντροπή μου.

Ανώνυμος είπε...

Ο υπουργός που έφτιαξε επιτροπή για να άρει το απόρρητο στο διαδίκτυο κόντρα στο σύνταγμα και στην ευρωπαϊκή οδηγία. Τι άλλο να πει κανείς γι' αυτόν

Aνεμος είπε...

ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ...

ohia είπε...

Είναι αδιάντροποι όλοι τους, δεν έχουν τσίπα πάνω τους.
Η ξεφτίλα, η λαμογιά και η ρεμούλα είναι αυτά που θα τους συνοδεύουν πάντα. Αυτό τους αξίζει όλους.
Ενα μεγάλο φτύσιμο, όταν θα έρθει η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΟΥΝ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.

Μαριάνθη είπε...

ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΦΕΝΤΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ . ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. ΟΧΙ, ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ! ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ. ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ.ΑΙΣΧΟΣ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ.

marianaonice είπε...

Μαριάνθη μου
Κι εγώ θέλω να τιμωρηθούν! Να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους με τη στέρηση της ελευθερίας τους και με τη δέσμευση των αμύθητων περιουσιών τους που έκαναν κλέβοντας το δημόσιο χρήμα με κάθε τρόπο.