Σελίδες

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

AΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!


Αθάνατη, αδέκαστη και αποτελεσματικότατη ελληνική δικαιοσύνη. Που σου ξεφεύγουν όλα τα μεγάλα λαμόγια και ξεσπάς στους φτωχοδιαβόλους.
Δεν μας έφτανε το μέγα φιάσκο με το Μιχάηλ Χριστοφοράκο που πίνει τις μπίρες του στο Μόναχο εις υγείαν των κορόϊδων. Μαζί με τον έτερο κατηγορούμενο της υπόθεσης Siemens Φόλκερ Γιούνγκ. Αλλά και το Χρήστο Καραβέλα που κατέληξε στο ασφαλές καταφύγιο της Βαυαρίας από την Ουρουγουάη.
Τώρα βιώνουμε ένα ακόμη επεισόδιο στην πολύχρονη γελοιοποίηση της Δικαιοσύνης από τον πολλάκις καταδικασθέντα, αλλά πάντα ελεύθερο κ. Χρυσόστομο ή Μάκη Ψωμιάδη, ή Μάκαρο ή Big Mac θεωρούμενο ως άρχοντα της νύχτας και των γηπέδων.
Μπορεί το συμβούλιο πλημμελειοδικών να αποδοκίμασε τον ανακριτή που διαφώνησε με την προφυλάκιση του Ψωμιάδη, αλλά στο μεταξύ εκείνος βρήκε την ευκαιρία να εξαφανισθεί.
Και τώρα θα περιμένουμε να μάθουμε σε ποια χώρα του εξωτερικού θα πίνει κι αυτός τις μπίρες του και θα απολαμβάνει τα ακριβά cohiba πούρα του.
Εκτός αν η προηγούμενη εμπειρία του τον οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει καλύτερη χώρα για "επώνυμους" και πολύφερνους καταδίκους από την Ελλάδα, με την ...αδέκαστη Δικαιοσύνη της!

Από το ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ

Και όλα αυτά, ενώ η αυγοβόλος έφαγε 5 μήνες με αναστολή για το αυγό που πέταξε στον  Μανώλη Όθωνα χωρίς αυτός να εμφανιστεί μάλιστα καθόλου στη δίκη...
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: