Σελίδες

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Achtung Achtung


Η υπουργική απόφαση σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” θα έχει τελικά την πιο σκληρή μορφή απ' αυτές που είχαν συζητηθεί καθώς προβλέπει:
- Την πληρωμή ολόκληρου του ποσού που θα αναγράφεται, δηλαδή και το ρεύμα και το χαράτσι μαζί.
Υποχρεωτικά πληρώνετε ολόκληρο το ποσό, ρεύμα και χαράτσι
- Εντολή διακοπής ρεύματος σε 40 ημέρες
- Μόνο με χαρτί από εφορία η επανασύνδεση
Αν περάσουν οι 40 ημέρες η πληρωμή δεν γίνεται στη ΔΕΗ, αλλά στην εφορία. Ο καταναλωτής θα πρέπει να πάρει τη σχετική βεβαίωση από την ΔΟΥ και με αυτή τη βεβαίωση να πάει στη ΔΕΗ και να κάνει αίτηση επανασύνδεσης του ρεύματος.
Καταλάβατε γιατί θέλουν χαρτί απο την εφορία για την επανασύνδεση;Σε περίπτωση που δεν έχεις πληρώσει το εκκαθαριστικό θα σε βάζουν να πληρώσεις και αυτό.
Αν το πληρώσουν οι μισοί, θα κόψουν το ρεύμα στους υπόλοιπους μισούς και τότε όλοι μαζί θα την πατήσουμε γιατί αυτοί είναι ικανοί να μας αναγκάσουν για ακόμα πιο φριχτά πράγματα.
.Δεν πληρώνουμε όλοι και μαζικά τα φασιστικά χαράτσια!
http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Μαριάνθη είπε...

ΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ....