Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

Παραγράφτηκαν (σήμερα) τα "γαλάζια" σκάνδαλα που έγιναν μέχρι το 2009!..


O νόμος περί μη ευθύνης υπουργών,  ένας υπέροχος νόμος ενός εξαίρετου συνταγματολόγου, ο οποίος διαπρέπει και σαν οικονομολόγος...
Άντε ρε Μπενίτο αξίζεις τα λεφτά σου!

 Από τον Στάθη Παλαιολόγο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
http://press-gr.blogspot.com/2011/09/2009_30.html

Σήμερα με τη λήξη των εργασιών της Βουλής ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και της τακτικής Συνόδου, που επειδή μάλιστα δεν υπήρξε διακοπή για τα θερινά τμήματα το καλοκαίρι, είχε παραταθεί όλους αυτούς τους μήνες.
Η νέα σύνοδος εγκαινιάζεται τη Δευτέρα με τον καθιερωμένο αγιασμό στην ολομέλεια της Βουλής. Ομως με τη λήξη των εργασιών της δευτερης Συνόδου, της Βουλής που προέκυψε από τις εκλογές του 2009, επέρχεται και ένα άλλο αποτέλεσμα. Παραγράφονται...
 όλες οι υποθέσεις σκανδάλων που είχαν γίνει κατά το διάστημα 2007-2009.  Ήδη ορισμένοι φάκελοι έχουν σταλεί στη Βουλή σχετικά με πρώην υπουργούς όπως οι Ευρ. Στυλιανίδης, Κ. Μαρκόπουλος, Α. Σπηλιωτόπουλος κα. Επίσης δεν μπορούν να προχωρήσουν έρευνες για το θέμα της οικονομίας ή οτιδήποτε άλλο.
Οπως είναι γνωστό, σύμφωνα με τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών τα τυχόν αδικήματα πρώην υπουργών παραγράφονται μετά την πάροδο δύο κοινοβουλευτικών συνόδωναπό τον χρόνο τέλεσής τους. Έτσι  πλέον δεν μπορούν να αναζητηθούν οι όποιες ποινικές ευθύνες.


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: