Σελίδες

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

O Μάκης λείπει για... δουλειές!! Έτσι για να γελάσουμε και λίγο με τα χάλια μας!!!

 

 Την ώρα που η αστυνομία έχει κινήσει γη και ουρανό για τον εντοπισμό του «Big Mac», το περιβάλλον του πρώην μεγαλοπαράγοντα της Καβάλας τονίζει ότι ο Μάκης Ψωμιάδης θα παραδοθεί, αφού τακτοποιήσει πρώτα κάποιες εκκρεμότητές του.

Το ανθρωποκυνηγητό των διωκτικών αρχών συνεχιζόταν και χθες. Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες στο σπίτι του στο Ψυχικό αλλά και στην εξοχική κατοικία της Αναβύσσου, στην περιοχή Μαύρο Λιθάρι. Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει και τα μέρη όπου σύχναζε ή υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να βρίσκεται ο πρώην ισχυρός παράγοντας του ποδοσφαίρου, σε Κηφισιά και Κολωνάκι. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες εξετάζοντας και το ενδεχόμενο να έχει φύγει στο εξωτερικό, κάτι που όμως δεν προκύπτει μέχρι στιγμής, δεδομένου και του γεγονότος ότι έχει εκδοθεί διαταγή απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα.

Οπως τόνισε στην «Espresso» ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη, Χρήστος Στάθης, στον πρώην ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Καβάλα έχει κοινοποιηθεί το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και τις επόμενες ώρες θα προχωρήσει σε αυθόρμητη προσέλευση. «Τις επόμενες ώρες o κ. Ψωμιάδης πρόκειται να παραδοθεί στη Δικαιοσύνη, αφού προηγουμένως τακτοποιήσει κάποιες υποχρεώσεις» δήλωσε.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο ήρε τη διαφωνία που προέκυψε ανάμεσα στην αρμόδια εισαγγελέα Αθηνά Θεοδωροπούλου και τον 9ο τακτικό ανακριτή Γιώργο Κασίμη, προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος θεωρείται ύποπτος φυγής. Το σκεπτικό του βουλεύματος είναι ότι «αν αφεθεί ελεύθερος, είναι πολύ πιθανόν, όπως προκύπτει από προηγούμενες αμετάκλητες καταδίκες του για ομοειδείς αξιόποινες πράξεις, να διαπράξει και άλλα εγκλήματα».
Διαβάστε περισσότερα στην Εσπρέσσο

Το δικό μας σχόλιο: Μιλάμε για πολύ γέλιοοο!!! μα πάρα πολύ!!
Ακόμη δεν διατάχθηκε έρευνα γιατί ο ανακριτής τον άφησε αδέσποτο τον ...τύπο??

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: