Σελίδες

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ



ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
(για να καταλάβουμε τι θέλουμε και να εννοήσουμε τι πρέπει να γίνει στον τόπο)

Α.        Χθες Κυριακή, το παράνομο κράτος που κατάντησε παρακράτος έδρασε και πάλι παραβιάζοντας το Σύνταγμα με βία κατά των πολιτών – διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος. Είναι σαφές ότι αυτή η απρόκλητη παράνομη κρατική βία θα συνεχιστεί και θα κορυφωθεί και τις επόμενες ημέρες. Η παράνομη κυβέρνηση δεν θέλει διαδηλωτές στους δρόμους, αλλά φοβικούς και αποπροσανατολισμένους πολίτες στα σπίτια τους, να λαμβάνουν την καθεστωτική προπαγάνδα, πλύση εγκεφάλου και εκφοβισμό από τα Μ.Μ.Ε. και τους δημοσιογράφους που ταυτίζονται με το σύστημα και το υπηρετούν.
Η δική μας θέση είναι σαφής και απόλυτα προσανατολισμένη στην υπηρεσία των αναγκών των ανθρώπων, στα δίκαια και τους αγώνες του ελληνικού λαού.

Β.        Πριν από όλα θέλουμε να πούμε σε όλους, ότι δεν πρέπει να φοβούνται για τον κίνδυνο χρεοκοπίας. Είναι ένα διεθνώς σχεδιασμένο επικοινωνιακό παιχνίδι. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει και τα εξηγήσαμε και προβλέψαμε όλα στο «προφητικό» και στην πραγματικότητα ιδιαίτερα μελετημένο κείμενο μας για το τι επρόκειτο να συμβεί στην σύνοδο κορυφής της 21/7/2011 και μετά από αυτή (δείτε το άρθρο στο http://laikometopo.blogspot.com/2011/07/2172011.html).
            Μην φοβάστε λοιπόν και διεκδικήστε τα δίκια σας, την επιβίωση και την αξιοπρέπειά σας. Διεκδικήστε την ζωή και την ελευθερία σας και μην αφήνετε ποτέ τον φόβο να σας διακατέχει. Εάν δείξετε πως δεν φοβάστε, αυτόματα αυτοί θα διαλυθούν και θα φύγουν γιατί δεν έχουν πραγματικά επιχειρήματα και πειθώ λόγου.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: