Σελίδες

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Εγώ ήμουν η αυγοβόλος»


Την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε στον τόπο εκλογής του, στην Κρήτη, για να μιλήσει στους πολίτες για... την αξία του ποδηλάτου στη ζωή μας.
Εκεί, μία πολίτης έριξε δύο αυγά στον πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ την ώρα που έκανε δηλώσεις στις κάμερες, πριν οι άνδρες της ασφάλειάς του την ακινητοποιήσουν. Ο υφυπουργός πλησίασε δείχνοντας πως σκοπεύει να ηρεμήσουν τα πράγματα -θυμόταν προφανώς πως πίσω από την πλάτη του οι κάμερες έγραφαν ακόμα- και το συμβάν έμοιαζε να τελειώνει εκέι, με τον υφυπουργό απτόητο να συνεχίζει τις δηλώσεις του αναφέροντας πως "κατανοεί τις δυσκολίες των πολιτών".
Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας όμως, ο κύριος Όθωνας δεν ήταν τόσο μεγαλόψυχος. Η κοπέλα κρατήθηκε και πέρασε σχεδόν ολόκληρη την ημέρα στο κρατητήριο, ο πολιτικός κατέθεσε μήνυση εναντίον της κοπέλας για "προσβολή της τιμής του" και απ' ότι φαίνεται προτίθεται να ζητήσει και χρηματική αποζημίωση!
Ακολουθεί το μακροσκελές αλλά απολαυστικό κείμενο που δημοσιοποίησε η ίδια η κοπέλα σε blog που έστησε για αυτό το σκοπό. Αξίζει να το διαβάσετε ολόκληρο
η σελιδα της ειναι εδω
http://augobolos.blogspot.com/2011/09/blog-post.html#comments
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: