Σελίδες

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

«Δεν τα φάγατε όλοι μαζί» αναγνωρίζει η Μέρκελ

πρέπει να δει απ' όλες τις μεριές ποίος εμπλέχτηκε στα σκάνδαλα και ποίος έκανε μίζες και δωροδοκίες κ.α. και θα καταλάβει πραγματικά ποίος πρέπει να πληρώσει και ποίος όχι.
 
"Εκφράζω το σεβασμό μου στους πολλούς ανθρώπους στην Ελλάδα,οι οποίοι χωρίς να έχουν καμία ανάμειξη στο μεγάλο χρέος βρίσκονται τη στιγμή αυτή αντιμέτωποι με πάρα πολύ δύσκολους καιρούς"  είπε και πρόσθεσε πως "το φάρμακο δεν είναι λάθος"  επισημαίνοντας ωστόσο  ότι  το πρόγραμμα "δεν απευθύνεται στους μεμονωμένους ανθρώπους, δεν αφορά μόνο περικοπές...γνωρίζω ότι γίνονται απεργίες, αλλά ανεξάρτητα αν πρόκειται για τους μεταφορείς, τους οδηγούς ταξί ή άλλα επαγγέλματα, είναι αναγκαίο, αν θέλει να επιβιώσει κανείς στην εσωτερική ευρωπαϊκή αγορά. Πιστεύω ότι θα προσδώσει κύρος. Η ιδιωτικοποίηση δημοσίων επιχειρήσεων πιστεύω ότι μπορεί να να οδηγήσει σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης".
Αναφερόμενη στην κριτική που της ασκείται όσον αφορά στα μέτρα που επιβάλλονται στη χώρα μας, παραδέχθηκε ότι:  "Ισως υπήρξα μερικές φορές πολύ αυστηρή και ορισμένοι άνθρωποι  στην Ελλάδα με θεωρούν υπεύθυνη για το γεγονός ότι η χώρα αναγκάστηκε να λάβει αυστηρά μέτρα. Είμαι αναγκασμένη να ζήσω με αυτά. Ακόμη και στη Γερμανία με βρίζουν" είπε  και τόνισε πως "όλα γίνονται για το καλό της Ελλάδας" υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι θέλει η χώρα μας να παραμείνει στην ευρωζώνη και πως την θέλει δυνατή
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: