Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Το μόνο μειονέκτημα μου ειναι οτι αγαπώ την Πατρίδα μου

Είμαι κάτω  από 55 ετών Ανώτερος Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας  .
Εχω τιμηθεί με όλα τα μετάλια και τα παράσημα και με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες μου  , δεν 'έχω τιμωρηθεί ποτέ μου  και έχω υπηρετήσει σε όλο τον κόσμο .

Έχω υπηρετήσει 22 χρόνια στην ειδική μονάδα ΧΩΚ και ήμουνα παντού και πάντα και στην κρίση των Ιμίων ενεργοποίησα τους Πυραύλους ΧΩΚ .

Στα 39 μου έπαθα έμφραγμα και υπεβλήθηκα σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς
..

Από τότε υπηρέτησα σε υπηρεσία γραφείου αποφάσισα να παραιτηθώ στα 50 μου  με σκοπό να φροντίσω την υγεία μου ...

Επειδή σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία  τα μοσχεύματα έχουν ορισμένο χρόνο  ζωής δεν πρόκειται να φτάσω στην ηλικία των 55 ετών , άρα φτύνω τώρα  στα μούτρα σας γιατί δεν προλαβαίνω να φτύσω στους τάφους σας .

 

Λυπάμαι μόνο που από τους Αξιωματικούς  του Κέντρου Επιχειρήσεων  είμαι ο μόνος στην Ζωή από  τους( 3 )τρεις συμμαθητές μου   στην ίδια υπηρεσία έχουν πεθάνει οι δύο σε ηλικία 40 χρονών και φέτος πέθανε  και ο αντικαταστάτης μου  σε ηλικία 35 ετών όλοι από ο έμφραγμα και όλοι από το υψηλό στρες

Λυπάμαι μόνο που δημιούργησα οικογένεια με τρία παιδιά  και τα τρία επιστήμονες και άνεργα !!

Λυπάμαι που τόσα χρόνια ήμουν δίκαιος και τίμιος ,λυπάμαι που για τα χάλια της Πατρίδος μου  εσείς οι πολιτικοί είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι και την πληρώνουμε μόνο εμείς .

Λυπάμαι που με υποχρέωσαν να πληρώνω τα ταμεία σας και δεν μπορώ να εισπράξω τα χρήματα ούτε καν  τις εισφορές μου  (λόγω αδυναμίας πληρωμής  ΜΤΣ ΒΕΑ  ) και δεν μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά μου .

 Επειδή αυτοί που διορίσατε  τα φάγανε και δεν τιμωρήθηκαν   ΠΟΤΕ

Λυπάμαι που τόσα χρόνια δεν σας πήγα στα δικαστήρια γιατί επί 30 χρόνια με υπολογισμένα  10 χρόνια υπηρεσίες και  πέραν του ωραρίου ,νυχτερινά και αργίες δεν πήρα ούτε μια δραχμή  .. υπερωρία ενώ οι πλασματικές υπερωρίες πάνε σύννεφο παντού

Υ.Γ
Επειδή δεν ήμουνα ποτέ ζήτουλας θα ψάξω για μαύρη  εργασία  να  βοηθήσω την οικογένεια μου για να μην φτάσω στο σημείο να σκοτώσω κάποιον πολιτικό ανεύθυνο .

 Παραθέτω τα προσόντα μου αν κάποιος ,μπορεί να με χρειαστεί

Γνωρίζω Αγγλικά ,γνωρίζω υπολογιστές γνωρίζω από ασυρμάτους ,γνωρίζω όλα των ειδών τα  όπλα ατομικά και ομαδικά  ,μπορώ να σκοτώσω από 300μ απόσταση με μια σφαίρα , μπορώ να αναχαιτίσω ολόκληρο σμήνος αεροσκαφών και ελικοπτέρων ,μπορώ να ανατινάξω οποιοδήποτε κτίριο, μπορώ να κάνω υποκλοπές τηλεπικοινωνιών ,μπορώ να  κάνω παρεμβολές,  μπορώ να κάνω ότι δολιοφθορά μπορείτε να φανταστείτε .
Έχω ειδική εκπαίδευση στους υπολογιστές  με ότι αυτό συνεπάγεται ..

Το μόνο μειονέκτημα μου ειναι οτι αγαπώ την Πατρίδα μου 

Μακρυγιάννης Χρήστος 

Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

Ρένα είπε...

Κανείς δεν πρέπει να λυπάται γιατί ήταν σε όλη του τη ζωή τίμιος καιχρήσιμος στην Πατρίδα. Ισως εκεί θέλουν να μας οδηγήσουν να γίνουμε όλοι σάπιοι.Τότε θα έχουμε μια κοινωνία για την οποία θα ντρεπόμαστε. Ας βρούμε το κουράγιο να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι στο κάτω κάτω για να τους πάμε κόντρα.

BUTTERFLY είπε...

Θα σε χρειαστουμε φιλε μου! Ολα αυτα τα προσοντα θα ειναι απαραιτητα για να τους παρουμε φαλαγγι!
Καλο κουραγιο!

Aνεμος είπε...

ΑΥΤΟ... ψηλά το κεφάλι ειδικά σήμερα που μας βάλουν απο παντού

marianaonice είπε...

Eυτυχώς που ακόμη υπάρχουν πολίτες ένστολοι και μη που κρατούν ψηλά το κεφάλι και αγαπούν αυτή τη χώρα που ξέρει μόνο να ..."τρώει" τα παιδιά της...
Αυτοί είναι η ελπίδα όλων μας!