Σελίδες

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ!

Παπαιωάννου: "Άλλο η ειρηνική διαδήλωση και άλλο τα τσαντίρια στο Σύνταγμα"

Διαβάσαμε ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης καταλογίζει απρεπή συμπεριφορά και άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του αντιπρόεδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Νικολάου Αγγελάρα πλην άλλων και διότι καθυστέρησε αδικαιολόγητα στην άσκηση των δικαστικών του καθηκόντων αλλά και διότι απέστειλε   "απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Μπεγλίτη, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε:.Θεωρώ [...] ότι επιβάλλεται να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες προς άρση των παρανομιών που αναφέρονται στην απόφαση και όχι σε τυχόν άσκηση «αιτήσεως αναθεωρήσεως» κατ' αυτής [...] Εχουμε όλοι καθήκον επιβολής της νομιμότητος. Εχουμε όλοι χρέος σποράς αυτής και όχι ανατροπής της με εφευρήματα και προσχηματικούς λόγους".

Αν πράγματι ο κ. Αγγελάρας υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα καλά κάνετε και τον ελέγχετε!
Όμως κ. Παπαϊωάννου ακόμη να μας απαντήσετε γιατί δεν ελέγχετε και τον άλλο ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό κ. Κατσιρώδη, που γνωμοδότησε κόντρα στην Ευρωπαϊκή οδηγία για το απόρρητο στο διαδίκτυο; Σας στείλαμε ανοικτή επιστολή, σας αναφέραμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σας γνωστοποιήσαμε τη ρητή απάντηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πάνω στο θέμα αυτό ότι :


«…η  οδηγία 2002/58/ΕΚ …υπενθυμίζει ως βασική αρχή ότι τα κράτη μέλη οφείλουν να εγγυώνται, μέσω της εθνικής νομοθεσίας, το απόρρητο των επικοινωνιών που πραγματοποιούνται μέσω δημόσιου δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών… Εάν κάποιο κράτος μέλος ψηφίσει νομοθεσία που να αντιβαίνει στις αρχές της οδηγίας περί απορρήτου στο Διαδίκτυο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για παράβαση του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. .»!!!!!!
Εσείς όμως μάλλον δεν καταλαβαίνετε ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε αφού μας απαντάτε άλλα αντ' άλλων!! .
Και συνεχίζετε να απαντάτε άλλα αντ' άλλων και στη βουλευτή της ΝΔ κα Διονυσία Αυγερινοπούλου 



Διαβάστε περισσότερα  στους Ενωμένους Μπλόγκερ»

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: