Σελίδες

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ-3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ- Περιφρούρηση της πλατείας


 ΔΕΙTE,,
 ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Θ.Βέγγος .. Απόσπασμα απο την ταινία του Θ. Αγγελόπουλου "Το βλέμμα του Οδυσσέα".( Η Ελλάδα πεθαίνει.Πεθαίνουμε σα Λαός.Κάναμε το κύκλο μας.Δε ξέρω πόσες χιλιάδες χρόνια ανάμεσα σε σπασμενες πέτρες και αγάλματα...Και πεθαίνουμε.) 
Περιφρούρηση της πλατείας Συντάγματος, για την 3η Σεπτέμβρη
Διαδηλώνουμε μαζικά, ειρηνικά, χωρίς κόμματα και παρατάξεις. Όλοι στις πλατείες σε όλη τη χώρα.
Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ...
ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ 
ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ 
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΙΘΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ 
ΤΟ STOP CARTEL ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ 
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙAΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ 
 H ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ
Συγκεκριμένα, η Ομάδα Περιφρούρησης η οποία φέρει τον διακριτικό τίτλο «Δημοκρατική Άμυνα», θα φοράει διακριτά ρούχα, με σύμβολα τα δύο πλέον χαρακτηριστικά πολιτιστικά σύμβολα του Ελληνισμού και της Δημοκρατίας, την Ακρόπολη και τον ήλιο της Βεργίνας, θα έχει στη διάθεσή της αντιασφυξιογόνες μάσκες, για την περίπτωση που το κράτος και το παρακράτος αποφασίσουν να προχωρήσουν σε «στημένες συγκρούσεις» και ο κεντρικός της στόχος θα είναι να προστατέψει την ειρηνική διαδήλωση των «Αποφασισμένων».
ο κεντρικός στόχος της Ομάδας Περιφρούρησης της «Δημοκρατικής Άμυνας», είναι να μην επιτραπεί σε καμία πλευρά, ούτε στο κράτος (του ΓΑΠ) ούτε στο παρακράτος, να μετατραπεί το Σύνταγμα σε «στημένο πεδίο μάχης», κατά την διαδήλωση των πολιτών την 3η Σεπτέμβρη. Όσοι Έλληνες  επιθυμούν να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια, μπορούν να αποταθούν στο τηλέφωνο 2103233582.
Ήδη φίλοι και μέλη του Πατριωτικού Μετώπου προσέφεραν στους νεολαίους της Δημοκρατικής Άμυνας αρκετές δεκάδες αντιασφυξιογόνες μάσκες καθώς και φαρμακευτικό υλικό. Το οποίο όμως δεν είναι αρκετό και έτσι, παρακαλούνται όλοι όσοι δεν μπορούν να βρεθούν στο Σύνταγμα, να βοηθήσουν την Ομάδα Περιφρούρησης με υποστηρικτικό της κινητοποίησης υλικό, όπως αντιασφυξιογόνες μάσκες (οι οποίες δυστυχώς είναι ακριβές και κοστίζουν 74 ευρώ έκαστη συν ΦΠΑ) και φαρμακευτικό υλικό, όπως Maalox, σπρέι υποστήριξης για αναπνευστικά προβλήματα κλπ υλικό πρώτων βοηθειών.


http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Όλα τα κινήματα πρέπει να συντονιστούν στους κοινούς τους στόχους και η περιφρούρηση φυσικά είναι το πρώτιστο που πρέπει να ρυθμίσουν για να αποφύγουν την υπονόμευση των ειρηνικών τους κινητοποιήσεων και διαμαρτυριών.
Είναι πολύ ελπιδοφόρο που υπάρχουν αυτά τα κινήματα μέσα σ' αυτή τη λαίλαπα των συμφορών μας και θα είναι ακόμη πιο ελπιδοφόρο αν βρουν τρόπο να συνεργαστούν!