Σελίδες

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Mr. and Mrs. Νταλάρα

http://www.drseeng.com/
Αν ζούσαμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο όπου θα κυριαρχούσε η αλληλεγγύη και η ανιδιοτέλεια, ατάκες τύπου «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» θα ηχούσαν πολύ μελωδικά στα αυτιά μας. Επίσης, αν ζούσαμε σε έναν τέτοιο κόσμο, «ιδεολόγοι» όπως ο (εξαιρετικός μουσικός, αν μη τι άλλο) Νταλάρας, δε θα ήταν τόσο παραδόπιστοι και δε θα χρειαζόταν να γλύφουν κανέναν. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά, τις δηλώσεις του στη Χουριέτ, τις εξέλαβα ως γλύψιμο.

Το Αιγαίο ναι, ανήκει στα ψάρια του. Τα ψάρια όμως ανήκουν στους Έλληνες. Όπως και το πετρέλαιο που φημολογείται πως υπάρχει εκεί. Όπως φυσικά και τα νησιά. Τα κράτη, καλώς ή κακώς, λειτουργούν ως… σπίτια και οφείλουν να προστατέψουν τα δικαιώματά τους με βάση τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή. Και από τη στιγμή που η Τουρκία τα διεκδικεί με αθέμιτα μέσα, συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να παριστάνω τον καλοπροαίρετο και καλοκάγαθο μπαρμπα-Στρουμφ.

Ο Νταλάρας ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις και όχι μόνο από τους εθνικιστές. Το παράδοξο είναι πως η σύζυγός του δουλεύει σε μια κυβέρνηση η οποία δε θα έλεγε «όχι» σε πώληση νησιού… Αλήθεια, πως τα περνάει το ζεύγος Νταλάρα τα βράδια στο κρεβάτι; Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» ήταν ΚΑΙ εκεί:

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Χαχαχαχαα!!! πολύ καλόο!