Σελίδες

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ- ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΙΕΡΑ ...ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ Η ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!



ΑΝΕΜΟΣ (Άλκης Πάνου)
Κύριε Παπαϊωάννου με είπατε εν δυνάμει κουκουλοφόρο ευχαριστώ
H KINHΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΑΜΕΣΗ:
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ
ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
http://enomenoiblogers.blogspot.com/2011/08/ana.html

ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΙ :

OHE: τα blogs καλύπτονται από την ελευθερία της έκφρασης

http://elawyer.blogspot.com/2011/08/ohe-blogs.html
Η μη κυβερνητική οργάνωση Ελληνική Δράση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα -
Πλειάδες  εκανε παρεμβαση
 σίγουρα δεν θα ξέρετε τη διαφορά ψευδωνυμίας με ανωνυμία
σας αναφέρω το παρακάτω παράδειγμα, για να καταλάβετε:
Προσωπικά αρθρογραφώ 5 χρόνια σαν άνεμος με profil!  δεν είμαι ανώνυμος!
Γι' αυτό δεν μπαίνω σε κανένα διάλογο!
Οι bloggers δεν στοχοποιούν απλούς πολίτες, για να κάνετε άρση ασυλίας για συκοφαντική δυσφήμηση δήθεν των απλών ανώνυμων πολιτών της χώρας!
Οι bloggers επικρίνουν, κρίνουν και καταγγέλλουν τα δημόσια πρόσωπα, και  ειδικά τους πολιτικούς, που ειναι υποχρεωμένοι να υπόκεινται σε δημόσια κριτική από τους ψηφοφόρους τους!
Αυτοί βέβαια έχουν την ασπίδα της βουλευτικής ασυλίας...
επειδή ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου,  σας αναφέρω ότι  στο διαδικτυακό κανάλι youtube έχω δικαίωμα να ανεβάζω  βίντεο όσο θέλω δηλαδή και 3 ώρες ακόμα!
Επειδή, λοιπόν, μιλάτε μόνο για τα blogs, μάθετε ότι εκεί  ΣΤΟ YOYTUBE μπορώ να σας καταγγείλω βάζοντας βίντεο ακόμη και 3 ωρών!!!
 
αυτο ισχύει και με εκατοντάδες άλλα μέσα πλην των blogs 

Και κάτι για τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή  της φίμωσής μας:
Αυτοί, δηλαδή οι Ηλίας Θεοδωράτος, νομικός σύμβουλος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Ζωή Καρδασιάδου, διδάκτωρ νομικής, προϊσταμένη του τμήματος Ελεγκτών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, μπορούν να μας πουν :
Τι πάνε να επανεξετάσουν το νόμο που ισχύει διεθνώς;;
Το μέτρο  παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητας, διότι θεωρεί εξ ορισμού ενόχους τους bloggers, ή έστω κατόχους μιας εγκληματογόνας πηγής. Πρόκειται δηλαδή για ρύθμιση που βρίσκεται σε αντίθεση με το άρθρο 6 παρ. 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αλλά και ανεπίτρεπτο περιορισμό του άρθρου 10 της ΕΣΔΑ, καθόσον δεν πρόκειται βέβαια για περιορισμό ο οποίος είναι αναγκαίος σε μια δημοκρατική κοινωνία.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΡΙΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ BLOGGOΣΦΑΙΡΑΣ
 Ο ΚΥΡΙΟΣ Κατσιρώδης; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
Aυτός ο εισαγγελέας που γνωμοδότησε ότι δεν ισχύει το απόρρητο στο διαδίκτυο, παρά την κύρωση της Ευρωπαϊκής οδηγίας με το ν. 3917/2011;;
ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΤΗΜΕΝΗ  ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ
Η ανωνυμία των blogs σας  ενόχλησε κύριοι;
Και δεν σας ενοχλεί η εγκληματική ανωνυμία των εισπρακτικών εταιρειών που τώρα θέλετε να βάλετε και για χρέη στο δημόσιο ;;  

όπως εύστοχα γραφει το :
http://www.defencenet.gr/
Την πρακτική υπαλλήλων των «εταιρειών ενημέρωσης» να τηλεφωνούν οπουδήποτε και με ιδιαίτερη συχνότητα στους οφειλέτες, ακολουθώντας αθέμιτες και παραπλανητικές πρακτικές, όπως έντονο και επιθετικό ύφος προς τους οφειλέτες, με απειλές μέχρι σημείου εκβιασμού ότι θα κατάσχουν περιουσιακά τους στοιχεία, θα ενημερώσουν συγγενικά τους πρόσωπα, θα στείλουν εξώδικα για τις οφειλές τους στην εργασία τους.

Τις συνεχείς τηλεφωνικές οχλήσεις για παράνομες χρεώσεις που αφορούν χρηματικά ποσά που προέκυψαν από Γενικούς Όρους Συναλλαγών, οι οποίοι όμως κρίθηκαν καταχρηστικοί, με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις

Να κοινοποιούνται τα στοιχεία των ιδιοκτητών των συγκεκριμένων εταιρειών. Όνομα, έδρα, κατοικία ιδιοκτήτη ή μετόχων. Για να δούμε "πόσα απίδια βάζει ο σάκκος"...


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: