Σελίδες

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Αίσχος πια με όλους αυτούς τους ...φιλάνθρωπους καλλιτέχνες της τσέπης τους!




Με «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» κι άλλες γνωστές παπαριές της περιόδου της ελληνοτουρκικής ζεμπεκικολογικής προσέγγισης Σημιτοπαπανδρέου και χόρευε ο Γιωργάκης και παρ’ ολίγον να συμφωνήσουν να παραιτηθεί η Ελλάδα απ’ όλα τα δικαιώματά της στην θάλασσα…
Στην Χουριέτ δόθηκε η συνέντευξη και προκαλεί οργή ειδικά σε μια περίοδο που η Τουρκία όχι μόνο δεν ρίχνει νερό στο κρασί της αλλά απειλεί ευθέως με πόλεμο Ελλάδα Κύπρο Ισραήλ κι όποιον άλλο βρεθεί στον δρόμο της.
Είπε κι άλλα ωραία:

«Οι άνθρωποι γεννιούνται για να ζήσουν μαζί. Ζούμε δίπλα-δίπλα χιλιάδες χρόνια. Αν πετάξουμε λίγο πιο ψηλά, δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη» είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.
Και συνέχισε, λέγοντας: «Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως ανήκει στους Τούρκους, άλλοι στους Έλληνες, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια».
Μας πληροφόρησε δε για το ζήτημα της Κύπρου ότι για όλα φταίνε οι εθνικιστές, ο Χριστόφιας που ανατίναξε το νησί για να μην πληγώσει τον σφαγέα Ασαντ προφανώς είναι καλός ηγέτης για τον τραγουδιστή των μεγάλων επιτυχιών!!!
Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα με τις αριστερίστικες ιδεοληψίες σου…


http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Καλά από παπαριές καλή,μου έχουμε μπαφιάσει πιά που λένε, και τα μαγκάκια...πραγματικά έχουμε μπαφιάσει όμως...ε.δε ξέρω εάν θυμάσαι ένα σκάνδαλο,που είχε ξεσπάσει πρίν καιρό με αυτές τις περίεργες συναυλίες που γίνονται δήθεν για 'φιλανθρωπικούς' σκοπούς και διάφορες παπαριές,που λέει και το άρθρο σου...που βγήκαν κάποιοι καλλιτέχνες και είπαν,ότι τους εξαπάτησαν ότι δ ε τους έδωσαν,πο-τέ τα λεφτά,που τους είχαν υποσχεθεί γιανά πάν να τραγουδήσουν εκεί και άλλες τέτοιες αηδίες τότε είχε,γίνει μεγάλος χαμός με το θέμα,αυτό..πραγματικά....ε,τι να πείς σε όλους τους τομείς σαπίλα και διαφθορά...φιλιά πολλά παιδιά,Μαριάνα μου....

Ανώνυμος είπε...

οι δήθεν αριστεροί που πήραν ασφαλιστικά μέτρα και απαγόρεψαν στον Πανουση,να λέει την λέξη Νταλάρας
η ίδια πάστα των ξελιγωμένων του πολυτεχνείου,που δεν ξέρω αν δεν ξεπούλησαν και την μάννα τους για το χρήμα
που ήταν ο κύριος Νταλάρας όταν η Ελλάδα καίγεται
τι είπε για τους αγανακτισμένους για την κρίση,για την εξαθλίωση του ελληνικού λαού;
αλλά με γυναίκα υπουργό τι να πει το ανθρωπάκι
εκ του ασφαλούς φιλοφρονήσεις με την δύναμη του πλούτου καταντανε γραφικά μονοπάτια ανθρώπων που ύμνησαν τον Θεοδωράκη και τον Ρίτσο,με τα τραγούδια τους,κλαίγοντας για την λευτεριά και την δικαιοσύνη

marianaonice είπε...

Γλυκειά μου Αθανασία...
Οι καιροί πλέον δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους "παπαριές" όπως λες και ο κάθε κατεργάρης αποκαλύπτεται και παίρνει τη θέση που του αξίζει στη συνείδηση του σκεπτόμενου κόσμου!!
Νάσαι καλά και να περνάς όμορφα και πάντα με δύναμη για αγώνα!!
φιλάκια!!!
:))

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε
πήξαμε πια από τέτοιους "αριστερούς"... πήξαμε!!
Δεν θέλουμε άλλους!!! Αρκετάα!!
Ζούμε μια χαρά και χωρίς αυτούς!!
:))