Σελίδες

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να στείλει φυλακή χιλιάδες μικροοφειλέτες!

 
Παρά τις (προφορικές) διαψεύσεις του υπουργείου Οικονομικών, αποδεικνύεται πως η κυβέρνηση σκοπεύει να στείλει φυλακή και να κάνει κατασχέσεις σε πολίτες που χρωστούν στην εφορία ακόμη και 500 ευρώ!!! Όπως έγινε γνωστό το υπουργείο οικονομικών δίνει προθεσμία δεκαπέντε ημερών  σε 900.000 φορολογουμένους… με ληξιπρόθεσμα χρέη 41 δισ. ευρώ απειλώντας ότι, αν στο μεσοδιάστημα δεν ρυθμιστούν οι οφειλές, από τον Σεπτέμβριο επιστρατεύονται κατασχέσεις για τους οφειλέτες μικροποσών (!!!) και Αυτόφωρο για όσους χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ.Με αυτά τα μέτρα κινδυνεύουν όσοι χρωστούν έως 150.000 ευρώ, έλεγαν αρμόδια στελέχη του υπουργείου Οικονομικών. Ήδη η εφορία έχει ξεκινήσει να στέλνει απειλητικά ραβασάκια ακόμη και σε όσους χρωστούν μικροποσά!
Θυμίζουμε ότι πριν από 20 ημέρες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Παντελής Οικονόμου δήλωνε: «δεν πρόκειται να πάνε στο Αυτόφωρο όσοι οφείλουν στην εφορία 5.000 και 10.000 ευρώ. Εμείς θα κυνηγήσουμε  όσους οφείλουν από 150.000 ευρώ και πάνω. Αυτή είναι η δέσμευσή μας».
Τελικά η απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου και της κυβέρνησης είναι διαφορετική με αποτέλεσμα σήμερα  να κινδυνεύουν, περίπου 170.000 Έλληνες φορολογούμενοι να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα.
http://www.kentrinews.gr

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!
Μια ζωή οι μικροοφειλέτες στο στόχαστρο και οι μεγαλοαπατεώνες και καταχραστές δημοσίου χρήματος να διαφεύγουν και μάλιστα να κυβερνούν και να διαφεντεύουν τις τύχες μας!