Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΜΙΑΣ ΒΙΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ;;;Με αυτό δημοσίευμα το οποίο θεωρούμε κρίσιμο θέλουμε να γνωρίσουμε σε όλους τους Έλληνες (Ελλαδίτες, Κύπριοι και Απόδημοι ) και Ομογενείς μας σχετικά με ένα συνεχιζόμενο μαρτύριο μιας βιασμένης Κυπρίας , το οποίο όταν το πληροφορηθήκαμε και το μελετήσαμε μας συγκλόνισε όπως θα συγκλονίσει και εσάς όταν το μελετήσετε. Έδωσε μια σκληρή μάχη για 23 ολόκληρα χρόνια στην κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο. Υπέμενε τα πάνδεινα, για να προσφέρει μόρφωση στα λιγοστά εγκλωβισμένα Κυπριόπουλα και για να δίνει κουράγιο στους χιλιοταλαιπωρημένους συγχωριανούςτης. Όπως δημοσιεύσαν οι πηγές Elkosmos.gr - nextok.blogspot.com/ (τις οποίες ευχαριστούμε ) Έλεγε δεν ζήτησα ποτέ τίποτα, από την κυπριακή κυβέρνηση. Για αυτό ζω τη δυστυχία μου. Εγώ σήμεραείμαι εχθρός της οικογένειάς μου. γιατί εξ αιτίας που ήμουν δασκάλα, κακοποιήθηκαν μέλη της οικογένειάς μου. Και αυτό μου το χρεώνουν. Η κυρία Ελένη, με μάτια χαμένα στο χρόνο, βουρκωμένη, συνεχίζει, περιγράφοντας τα γεγονότα που έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένα στο μυαλό και τη ψυχή της: «Και οι βιασμοί που ακούγαμε, ήταν συγκλονισμός, αλλά και να κτυπούν κάθε νύχτα το σπίτι του άλλου ήταν τρόμος. Ξαφνικά να κτυπούν την πόρτα σου μες τη νύχτα...» .

Όμως για το Apodimos.com υπάρχει το σοβαρό πρόβλημα που αποτυπώνετε για το γεγονός ότι ποιος θα ασχοληθεί με το συνεχιζόμενο μαρτύριο της Ελένης Φωκά;;; Εμείς το μόνο ήταν να του δώσουμε την δέουσα επικοινωνιακή παρουσίαση. Καλλίτερα είναι να αφήσουμε την ίδια να μιλήσει μόνη της!!!! :
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ


http://enomenoiblogers.blogspot.com

3 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Αλλη μια απιστευτη ιστορια ηρωισμου και προδοσιας! Εσχατης προδοσιας που ακομα και σημερα βιωνει η ΚΥΡΙΑ αυτη αλλα και η Ελλαδα γενικοτερα και ο ελληνισμος ολος! Μια προδοσια που αν την επισημανεις, λεγεσαι ρατσιστης κι εθνικιστης! Αληθεια, αυτος που την ανεχεται αδιαμαρτυρητα πως πρεπει να λεγεται;

marianaonice είπε...

@BUTTERFLY
Πόσο δίκιο έχεις πεταλουδίτσα μου...
:(

Aνεμος είπε...

πετά΄λουδιτσα έτσι είναι οι λέξεις ποια έχουν χάσει την σημασία τους