Σελίδες

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Oυ ΜΑΤαμπλέξεις - όποιος είδε το περιστατικό ας επικοινωνήσει με τους γονείς του Χ.Κ.

Μετά το «μπερντάχι» ήρθε η προφυλάκιση για τον 22χρονο
Του Λεωνίδα Σακλαμπάνη
 Στην 7ετία της χούντας, του Παπαδόπουλου των συνταγματαρχών είχαμε τους στρατιωτικούς με τα τανκς, την απαγόρευση της κυκλοφορίας, τις συλλήψεις, τους ξυλοδαρμούς και τα βασανιστήρια.
Στη...δημοκρατία του Παπανδρέου, των αντιπροέδρων και των υπουργών, έχουμε τα ΜΑΤ με τα ανάποδα γκλοπ, τα χημικά και τα τεθωρακισμένα οχήματα νερού, τους δεκάδες τραυματισμούς διαδηλωτών, ακόμη και σε επιθανάτια κατάσταση, τις εκατοντάδες συλλήψεις στο σωρό με τα στημένα κατηγορητήρια όπως και την απαγόρευση κυκλοφορίας πέριξ των δρόμων που μπορεί νωρίτερα να είχαν δημιουργηθεί επεισόδια.
Είναι φανερό πλέον (και συνάμα θλιβερό και τραγικό) πως οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν πάρει την εξουσία στα χέρια τους και αυτό το γεγονός επιβεβαιώνεται όλο και πιο συχνά.
Φυσικά, για όλα τα περιστατικά βίας των τελευταίων ημερών ευθύνη φέρει τόσο η πολιτική ηγεσία (Παπουτσής) όσο και οι επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι παράλληλα δεν έχουν επιβάλλει ούτε μία ποινή στις ένστολες δυνάμεις τους.  ...
«Το παιδί κάθε βράδυ έκανε εμετό, είχε ακράτεια, ζαλιζόταν πάρα πολύ, του χορηγούσαν παυσίπονες ενέσεις και παρ’ όλα αυτά έφυγε από εκεί... Τον διώξανε...». Είναι μεσημέρι Πέμπτης και ο βαριά τραυματίας από τον ξυλοδαρμό Χ.Κ. μεταφέρεται άρον-άρον στις φυλακές του Κορυδαλλού. Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον γεμάτο απόγνωση πατέρα του, ο οποίος βρήκε το κουράγιο και μίλησε στο Δρόμο.
Είναι βαρύ το φορτίο. Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα αντίκρισε το γιο του αγρίως ξυλοκοπημένο από την Ελληνική Αστυνομία, με ανοιγμένο το κεφάλι κυριολεκτικά, να τον αφήνουν λιπόθυμο στη ΓΑΔΑ και τελικά να τον στέλνουν προφυλακιστέο. Να τον στέλνουν να πεθάνει δηλαδή στις φυλακές. Εκεί που ούτε ασπιρίνη δεν βρίσκεις για τον πονοκέφαλο.
Λάθος μέρος σε λάθος ώρα
 
Μία συναυλία, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Πολυτεχνείο και κάποια επεισόδια, αρκετή ώρα νωρίτερα, κοντά στην περιοχή, στάθηκαν οι «άτυχες» στιγμές για τον 22χρονο σπουδαστή, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στην «εξαγριωμένη» διμοιρία κοντά στην οδό Μπουμπουλίνας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: