Σελίδες

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Μην τους αφήνετε να σας παραπληροφορούν και να σας δουλεύουν.

Aπό το Λαϊκό Μέτωπο-Λαϊκό Κίνημα

Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ της Ε.Ε. της 21/7/2011 είναι η σύνοδος διανομής της Ελλάδας.
Εάν κάποιος μελετήσει την πορεία του διεθνούς συστήματος δεν θα έχει παρά ελάχιστες αμφιβολίες για το πραγματικό αντικείμενο της έκτακτης συνόδου κορυφής της Ε.Ε. της 21/7/2011.
Η ίδια η ιστορία της Ε.Ε. και το λειτουργικό λογισμικό της (γιατί ιδρύθηκε, ποιοι οι σκοποί της, ποιες οι δράσεις της και το περιεχόμενο της «νομοθεσίας» της, από πού επηρεάζονται οι αποφάσεις, ποιοι και πως ορίζονται σε θέσεις κλειδιά) δεν αφήνει κανένα περιθώριο σε οποιοδήποτε σοβαρό αναλυτή να αναρωτηθεί για τον σκοπό της συνόδου κορυφής: διανομή και πλιάτσικο.
Και μην περιμένετε τίποτα έντονες διαστάσεις και διασπάσεις με εθνικά κριτήρια. Το διεθνές κεφάλαιο και οι «ευρωδιεθνιστές»[1], έχουν τους ίδιους βασικούς μετόχους, τα ίδια αφεντικά και αυτά έχουν ορίσει τον διεθνή καταμερισμό, τους τομείς του καθενός. Ούτε κανένας σοβαρός «ανταγωνισμός» θα υπάρξει για το πλιάτσικο και την διανομή, αυτά είναι για να τα πουλάνε στους λαούς και στους ανθρώπους ως κοινωνικούς και πολιτικούς στόχους και θέσφατα για την «ευτυχία» των λαών και την «επιτυχία» των ίδιων των πολιτικών. Τα ίδια τα στοιχεία των οργάνων τους, του Ο.Ο.Σ.Α. και του Π.Ο.Εμπορίου, αποδεικνύουν ότι ολοένα και λιγότερες πολυεθνικές εταιρείες κατέχουν ολοένα και μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη και του παγκόσμιου πλούτου. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του δήθεν «ανταγωνισμού» … .
Οι τομείς λοιπόν και τα βασικά ποσοστά του πλιάτσικου της Ελλάδας και του υπόλοιπου ευρωπαϊκού νότου έχουν μοιραστεί από το διεθνές διευθυντήριο. Απομένουν τα μικροποσοστά και οι μικρορυθμίσεις με δήθεν εθνικό προσανατολισμό για να καλυφθούν οι εσωτερικές τριβές, ανάγκες και διανομές της Ελλάδας।
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: