Σελίδες

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ψυχολογική βία που γίνεται από ηλεκτρονικά μπλογκ


ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. μίλησε και για μια ακόμη μορφή σύγχρονης βίας, «της ψυχολογικής βίας» που γίνεται από ηλεκτρονικά μπλογκ, όπως είπε, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι «χρειάζεται διακομματική συναίνεση ώστε ορισμένα πράγματα να μπορέσουν να προχωρήσουν». Είναι ανάγκη, τόνισε, να υπάρξει ένα δόγμα εσωτερικής ασφάλειας σε πνεύμα συναίνεσης που είναι απολύτως αναγκαίο για τη χώρα, ενώ διαπίστωσε και την ανάγκη για ένα σύγχρονο πλαίσιο κανόνων εμπλοκής της αστυνομίας.
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; 
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ 
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Lucy Papaioannou γραφει
Αυτό που έγινε στη Πλατεία Συντάγματος εχθές το βράδυ θεωρώ οτι καθιστά την Κυβέρνηση αυτής της χώρας Επικίνδυνη, εκτός απο Άχρηστη!!!
Η Κυβέρνηση λοιπόν εδω και 2,5 μήνες μιλάει διαρκώς για τη βία των πολιτών χαρακτηρίζοντάς τους σε όλες τις στιγμές ως «η άλλη πλευρά». Να το δεχθούμε. Εμείς είμαστε η άλλη πλευρά. Αυτό όμως αυτομάτως σημαίνει ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι επίσης η απέναντι πλευρά. Αυτό ήταν χρήσιμο για να τελειώνουν οι παπαριές σχετικά με την αστυνομία στο πλευρό του πολίτη. Στο σπασμένο πλευρό του πολίτη, μπορεί. Στο κανονικό αποκλείεται.

Αρνείται το καθεστώς του ΜΠΑΤΣΟΚ, ότι το χάος και την καταστροφή τα επιδίωξαν οι δυνάμεις καταστολής παρέα με τους παρακρατικούς φασίστες. Εκτός κι αν το καθεστωτικό χάος είναι απαραίτητο για τη διατήρηση των κάθε λογής πολιτικάντηδων στις θέσεις τους ως φυλάκων της «δημοκρατίας» τους.

Επίσης η κυβέρνηση κανει λόγο και για «μια ακόμη μορφή σύγχρονης βίας “της ψυχολογικής βίας” που γίνεται από ηλεκτρονικά μπλογκ» και τις ηλεκτρονικές σελίδες Κοινωνικής δικτύωσης και οτι απαιτείται εθνική
συναίνεση
για να "προχωρήσουν" ορισμένα πράγματα....
Τι εννοεί να «προχωρήσουν»; Μα να κλείσουν τα μπλογκ ή να γίνουν επώνυμα ώστε τα ΜΑΤ να μην τρέχουν στις πλατείες και κουράζονται, αλλά να έρχονται σπίτια μας και να μας δέρνουν μέσα στο ωράριό τους.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: