Σελίδες

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

πορεία πολιτών από όλη την Πελοπόνησο με προορισμό την Πλατεία Συντάγματος.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Το Σάββατο και Κυριακή 16 & 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί πορεία πολιτών από όλη την Πελοπόνησο με ποδήλατα αλλά και με οποιοδήποτε άλλο μέσο επιθυμεί ο καθένας (μοτοσυκλέτα,αυτοκίνητο), με αφετηρία την Τρίπολη και προορισμό την Πλατεία Συντάγματος.

Καλούμε όποιους επιθυμούν από τις πόλεις από τις οποίες θα περάσει η πορεία να ενωθούν μαζί μας. Επίσης καλούμε τους κατοίκους της Αθήνας να μας περιμένουν στην Λεωφ. Αθηνών-Κορίνθου με ποδήλατα ή και μοτοσυκλέτες και να καταλήξουμε όλοι μαζί στο Σύνταγμα. Για τους Αθηναίους κατοίκους που ενδιαφέρονται, θα βρισκόμαστε στο ύψος του Δαφνίου περίπου στις 6:15μμ και στο ύψος του Περιστερίου περίπου στις 7:00μμ.

Η συνολική απόσταση της διαδρομής είναι 224 km περίπου (123 km το Σάββατο και 101 km την Κυριακή).

Η πορεία δεν διοργανώνεται από κανέναν φορέα ή σύλλογο. Ξεκίνησε σαν ιδέα μερικών απλών πολιτών και επεκτάθηκε.
Η συμμετοχή κάποιου στην πορεία γίνεται με προσωπική του ευθύνη και θα πρέπει να γνωρίζει από πριν την δυσκολία της απόστασης και της διαδρομής, καθώς και να έχει υπόψη του τις υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατούν.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η πορεία έχει ως στόχο να αναδείξει το ζήτημα του δικαιώματος της ελεύθερης διαμαρτυρίας των πολιτών με ειρηνικά μέσα και να εκφράσει την λύπη, αγανάκτηση και προβληματισμό σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στην Πλατεία Συντάγματος το διήμερο 28-29 Ιουνίου.
OΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: