Σελίδες

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Η ΕΔΕ που απέκλειε τη συμμετοχή δικαστών στο 2ο παραδικαστικό

paradikastiko_13-7-2011Οι πρώτες αποκαλύψεις για το παραδικαστικό κύκλωμα της μαφίας των πλειστηριασμών, όπου έκαναν λόγο για συμμετοχή σ΄αυτό και εν ενεργεία δικαστών είχαν δει το φως της δημοσιότητας τον Σεπτέμβρη του 2010.
Τότε, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, είχε σπεύσει με ανακοίνωσή της στις 28 Σεπτεμβρίου, να αποδώσει σκοπιμότητα στα δημοσιεύματα για συμμετοχή δικαστών στο κύκλωμα.
Χθες ανακοινώθηκε ότι ο Εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος διεξάγει τη σχετική έρευνα, έχει ήδη καλέσει τους δικαστές αυτούς, που διώκονται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και δωροδοκία, για παροχή εγγράφων εξηγήσεων. Πρόκειται για πέντε εφέτες εν ενεργεία, δύο γυναίκες και τρεις άνδρες.
Αυτό δείχνουν οι μέχρι τώρα έρευνες, οι οποίες αν συνεχιστών και υπάρχει διάθεση και αποφασιστικότητα για την πλήρη αποκάλυψη του κυκλώματος σε όλη του την έκταση, είμαστε βέβαιοι ότι θα φθάσουν σε πρόσωπα μέσα στη Δικαιοσύνη που παριστάνουν τους κήνσορες.
Έχουμε γράψει ότι τα παραδικαστικά κυκλώματα είναι πολλά και στην αποκάλυψή τους μόνο αστάθμητοι παράγοντες οδηγούν. Στην δε πλήρη διερεύνησή τους δεν φθάνουν ποτέ, γιατί η δικαστική έρευνα ποδηγετείται.
Αυτό συνέβη και με το πρώτο παραδικαστικό, το οποίο αν και ήταν εκτεταμένο, στο εδώλιο οδηγήθηκαν ελάχιστοι και μάλιστα δευτεροκλασάτοι, ενώ έμειναν στο απυρόβλητο μεγαλοδικηγόροι, προκειμένου να μην πάρουν μαζί τους ανώτερους και ανώτατους δικαστές που ήταν υποχείρια του κυκλώματος.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-7-2011 από directNEWS.gr

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: