Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Αγωγή κατά του ΑΝΤ1 για τη σειρά «Ezel»

Αγωγή κατά του Antenna καταθέτει η «Κίνηση για την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο», εξαιτίας της τουρκικής σειράς «EZEL» που προβάλλει. Ήδη στάλθηκε ειδοποίηση στον ΑΝΤ1 για την έναρξη της νομικής διαδικασίας κατά του σταθμού και των υπευθύνων του, ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Κίνηση των Κυπρίων κάνει λόγο για αδικήματα όπως:

1) Συνωμοσία για πρόκληση βλάβης στους εκτοπισμένους Ελληνοκυπρίους και άλλα θύματα της τουρκικής εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής του βορείου μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

2) Παράνομη, ζημιογόνα και αρνητική επέμβαση στο δικαίωμα της προσωπικότητας των εκτοπισμένων Ελληνοκυπρίων και άλλων θυμάτων της τουρκικής εισβολής και, συγκεκριμένα, στο συναισθηματικό τους κόσμο, κατά παράβαση του σχετικού ατομικού δικαιώματος που κατοχυρώνεται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.3) Για ηθελημένη παρενόχληση των εκτοπισμένων Ελληνοκυπρίων και άλλων θυμάτων της τουρκικής εισβολής. Οι εναγόμενοι ειδοποιήθηκαν, επίσης, ότι «με την αγωγή θα αξιωθεί μεγάλο ποσό αποζημιώσεως».
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: