Σελίδες

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΖΩΝΤΑΝΗ μετάδοση απο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ


NEWS247.GR Live Streaming - Sintagma Square... by Dailymotion_gr_live

Η πλατεία Συντάγματος είναι ασφυκτικά γεμάτη ενώ η προσέλευση συνεχίζεται κυρίως από τη Β. Σοφίας και την Αμαλίας για τους πεζούς και από το μετρό της πλατείας Συντάγματος.
Περισσότεροι από 500.000 πολίτες
Οι "αγανακτισμένοι" κρατούν σημαίες και άλλων χωρών πέραν της ελληνικής, όπως της Αργεντινής, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Ιρλανδίας, της Αιγύπτου, ενώ υπάρχουν πλακάτ και για την Υεμένη।
ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ


http://enomenoiblogers.blogspot.com

6 σχόλια:

humanity είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΣΑΣ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΟΜΕΡΟΥ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Στο Ηράκλειο να δεις τι γίνεται...

Aνεμος είπε...

Οι υπολογισμοί δεν είναι αυθαίρετοι. Βασίζονται στο έμπειρο βλέμμα ενός «βετεράνου» στην τηλεοπτική κάλυψη πολιτικών συγκεντρώσεων, ο οποίος είχε αναλάβει την οργάνωση όλων των προεκλογικών εκστρατειών του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Τάσος Μπιρσίμ ήταν σαφέστατος, μιλώντας στο Zougla Radio. Τουλάχιστον 500.000 πολίτες βρέθηκαν στον χώρο αυτό της πλατείας Συντάγματος τη στιγμή της κορύφωσης της προσέλευσης, δηλαδή γύρω στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής.

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια μην πιστευετε την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Το καθεστωτικο ΣΚΑΙ έδωσε 300.000 αλλά δεν μασαμε. Ποτε αλλοτε εγινε συγκεντρωση που γεμισε απο το Ζαππειο μεχρι την Ομονοια και ειπανε οτι είχε 300.000;;; Να θυμισω οτι σε αντιστοιχες περιπτωσεις αν ειχε συγκεντρωση το ΜΠΑΤΣΟΚ η η ΝΔ θα λεγανε οτι ειχε 1,000,000! Τοσοι ήμασταν! Γιατι απο τα νουμερα που δινουν τα καναλια παντα όλοι οι διοργανωτές υπολογίζουν τα διπλασια και βαλε!

Ανώνυμος είπε...

Διάλυση της "Βουλής" Εδώ και Τώρα!!!
Διορισμός Υπηρεσιακής Κυβέρνησης!!!
Σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου του "χρέους"!!!
Προφυλάκιση των "βουλευτών" που εκκρεμεί εναντίον τους η μήνυση!!!
Και των δημοσιογράφων που τους καλύπτουν!!!
Και Αν και εφόσον αποδειχθεί η ενοχή τους φυλάκιση και δήμευση της οικογενειακής τους περιουσίας!!!

Ανώνυμος είπε...

προσοχη ο Παπουλιας κοιμαται !!!
Δεν καταλαβαινει τιποτα απο τη βουληση του λαου .Και πού θα βρουμε πια δικαστες να τους δικασουν , λυπαμαι που το λεω αλλα λουφαξαν στο θωκο τους ολοι .