Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ;


ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΦΥΓΑΔΕΥΟΝΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟΝΩΝ ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΩΝ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΛΕΗΤΟΥ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑΤΟΣ
Παρακολουθώντας καρέ καρέ το video που ακολουθεί, ο παρατηρητής αντιλαμβάνεται την άμεση σχέση των παρακρατικών με τους αστυνομικούς. Οι παρακρατικοί συμπεριφέρονται ως «μπαχαλάκηδες» που λαμβάνουν μέρος στα επεισόδια. Ένας από αυτούς κρατά σιδερένιο λοστό.
Παρακρατικοί σε αγαστή συνεργασία με αστυνομικούς των ΜΑΤ, κρατώντας λοστάρια και φορώντας μάσκες, συνέδραμαν τους ένστολους στη σύλληψη του στελέχους της οργάνωσης ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Σ. Καυκαλά, στο Σύνταγμα.

Μετά τον εντοπισμό και σύλληψη του Καυκαλά, οι άνδρες των ΜΑΤ συζητούν με τους παρακρατικούς. Στη συνέχεια, τους προστατεύουν και τους οδηγούν προς τη Βουλή. Δύο λεπτά αργότερα, οι ίδιοι οι άνδρες των ΜΑΤ ανοίγουν το κιγκλίδωμα και προσφέρουν καταφύγιο στους παρακρατικούς εντός του φυλασσόμενου χώρου στη δεξιά πλευρά του Αγνώστου Στρατιώτη. Πίσω τους ακριβώς δύο άνδρες των ΜΑΤ σέρνουν τον Σ. Καυκαλά και τον οδηγούν επίσης πίσω από τα κιγκλιδώματα. Ο παρατηρητής παρακολουθεί τους παρακρατικούς να συζητούν φιλικότατα με τους αστυνομικούς.

ΚΑΤΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ

Συγκλονιστικές καταγγελίες έκανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER ο πρόεδρος των φαρμακοποιών Κώστας Λουράντος.

κατήγγειλε τη δράση οργανωμένου παρακρατικού μηχανισμού
Όπως είπε ο κ. Λουράντος διμοιρίες των ΜΑΤ πετούσαν χημικά και δακρυγόνα μέσα στο πρόχειρο ιατρείο που είχε στηθεί μέσα στο μετρό του Συντάγματος

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: